Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elköltözöm (vagy csak...

Ha elköltözöm (vagy csak hazamegyek) megmenthető a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

3éve vagyunk együtt... mindenki szemében álompárként!

Aztán egyik pillanatról a másikra minden megváltozik, és közli velem,, hogy nem helyes a mi kapcsolatunk, mert én sokkal jobban szeretem őt, mint ő engem.

Azt mondja, mellettem mindene meg van, és őt még sose szerette ennyire senki mint én, mégis azt mondja, besokalt!

Tény, hogy nagyon szeretem őt, és mindenképp meg szeretném menteni a kapcsolatunkat, kérdés ő akarja e... ő velem akar e maradni.

Nem akarok taktikázni, én kimutatom az érzelmeim... semmi értelme megjáátszani magam. Eddig tényleg minden rendben működött... semmi gond nem volt.

mit tegyek?

2010. aug. 16. 09:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Aha! kicsit bűntudatod van amiatt, hogy most 7végén nem vele foglalkoztál, hanem a barátaiddal voltál. Jól is érezted magad, ez "rossz" jel?! Dehogy is!

Nagyon is kell külön lenni picit és azért érezted jól magad, mert enyhült a nyomás rajtad, hogy nem rá figyeltél mindig. Csináljatok ilyen különprogikat gyakran, lehet épp ez a megoldás!

2010. aug. 16. 10:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit szabadabnak kellene lennetek, persze ezt nem úgy értem hanem hogy kell egy kis szabadság a másiknak.

Nem szabad annyira kimutatni hogy nagyon szeretünk valakit, mert az meg nem tudja felmérni hogy mennyire is szeret.

Költözz haza, amíg ő nem keress addig te se nagyon.

1hét után szerintem persze keresd meg.És közösen döntsetek a kapcsolatot illetően.:) sok sikert.

2010. aug. 16. 10:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van,hogy ne taktikázz!Egy komoly kapcsolatban, nincs szükség hazug taktikázásra!A mai világban megkéne becsülni,azt a szeretet amit te nyújtasz!Viszont,az ilyen erőteljes szeretet,sajnos (számomra felfoghatatlan okokból) is terhes lehet,mert lehetséges,hogy állandó (mégha jó is)állóvíznek érzi a barátod,ami monotonná megszokottá vállhat,ezért hiába jó,mégis negatívan csap le.Lekéne ülnötök megbeszélni a dolgokat,mondja el,pontossan mi válltja ezt ki belőle!Lehet sok oka,például az is,hogy esetleg megtetszett neki valaki,de nem akarja elmondani neked,hogy ne bántson meg,de neki bűntata van,mert tudja,hogy nem érdemled meg,hogy máson járjon a gondolatai.Te meg észre sem veszed,mert annyira naívan szereted.Vagy bármi más,rengeteg ok lehet.Szerintem,jó megoldás lenne,ha egy időre hazaköltöznél,és megmondanád neki,hogy nem fogod keresni,ha úgy érzi keressen ő,de hazudni nem kell semmiben.Nagyon-nagyon nehéz helyzet,de a külön töltött idő (akár hetek) alatt,majd rájön,hogy mit érez igazából.Ha valójában o.k. minden,és most csak besokalt,akkor boldog együttélés lesz belőle,de ha így sem változik a dolog,akkor sajnos,elkell fogadnod,hogy nem ő az az ember,akinek ezt a nagyrabecsülendő szeretetedet kell ajándékoznod.
2010. aug. 16. 10:39
 14/24 anonim ***** válasza:
a pasik jobban értékelik az olyan nőket, akik tudnak magukkal mit kezdeni nélkülük;) csinálj sok saját programot amit élvezz is ki..meglásd az aktuális barátod sokkal jobban fog értékelni hogyha tudsz önállóan is létezni és nem hagyod magad kiszolgáltatva neki
2010. aug. 16. 10:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is hasonló mint te. Nagyon nagyon szeret engem, sosem tud rám haragudni, míg én tudok rá, érezteti is, hogy mennyire szeret, nélkülem nem szívesen megy sehova. Én pedig szeretek elmenni nélküle is, és ezért néha én is úgy érzem, hogy túl jó hozzám, míg én meg elmászkálok és elnézem, hogy otthon várjon. Néha terhes tud lenni ez a túlzott szeretet. Én is nagyon szeretem őt, de nem azon a módon mutatom ki, ahogyan ő. Sokszor úgy érzem, hogy én sokkal rosszabb ember vagyok, mint ő, és, hogy ő a megtestesült angyal. Ez bizony nyomasztó tud lenni.

Viszont ha elveszíteném őt megőrülnék. És biztos vagyok benne, hogy a te párod is így érezne, ezért nem rossz ötlet egy hétre elmenned tőle, hogy érezze mit veszíthet. Amíg egyedül lesz rá fog jönni, hogy milyen fontos neki az a szeretet, amit nem mindenki tud nyújtani, csak te.

2010. aug. 16. 10:46
 16/24 A kérdező kommentje:

Csak szórakozni nem jártam el nélküle (persze dumálni a barátnőkkel, az meg volt, de bulizni mindig együtt mentünk)!

Ettől függetlenül majdnem mindennap sportolok valamit (fallabda, most nyáron lehet rengeteget biciklizni, futni, meg úszni járok, mert meg is halnék nélküle a meló miatt)

Ami még gond lehet, hogy ő itthonról dolgozik, és nem válik el nála a magánélet, és a munka... (sokszor én is itthon melózok, meg most egy darabig, mert költözünk egy másik irodába) Lehet itt is a gond... :( látjátok, csepegtetem az infokat :) de azt gondolom ez minden, amit le tudok még írni...

2010. aug. 16. 10:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Nője van. Annyira tipikus ez a "én nem érdemellek meg téged (de a Marcsa, akivel x ideje csallak, igen)"-szöveg, hogy azt már tankönyvbe kellene illeszteni...

Hidd el, nem akar veled maradni, és óvatosan, lehetőleg lelki sérüleseket csak mérsékelten okozva szeretne kihátrálni a kapcsolatból. Bizonygatja majd, hogy ő mekkora egy szemét (valójában le***ja, hogy minek tartod), hogy te mennyivel jobb embert érdemelnél, mint ő, hogy az egész kapcsolat a végét járta amúgy is, hogy már "nem érzi azt a lángolást". Aztán ha elkezdesz hisztizni, bejelnti, hogy x ideje van valakije.

Mindig így megy ez. Szóval inkább ne akard megmenteni ezt a kapcsolatot, nem fog sikerülni.

2010. aug. 16. 10:58
 18/24 A kérdező kommentje:
Aki utoljára írt... most írtam, hogy itthon dolgozik, banyek a nap 24 órájában együtt voltunk(ami ugye szintén nem egy jó dolog), ha meg a haverokkal volt, tudom, hogy ott volt... nem kell a nője van duma, ne magadból indulj ki, én ismerem őt, ennél jóval több a srácban.
2010. aug. 16. 11:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Bocs, de mikor elkezdtem írni a hozzászólást, még csak a nyitókommentet olvastam.

Amúgy meg honnan veszed, hogy magamból indulok ki? Ismersz, vagy mi? Lehet, hogy "nem kell a duma": annál nagyobb lesz a meglepetés, ha kiderül, hogy igazam volt.

2010. aug. 16. 11:05
 20/24 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentelőből kiindulva - nem tudom, mit vársz... Mondjuk azt, hogy minden oké, közben nem?

Mindjárt az első kommented is megdöbbentő... A szerelemben, szeretetben senkinek semmi nem "jár".

Ha igazán szeretsz valakit, akkor úgy szereted, ahogy NEKI jó, nem úgy, ahogy neked. A srácnak meg lehozhatod a csillagokat az égről, ha nem erre vágyik, nem fogja értékelni. Ha nem változtatsz sürgősen, hanem a homokba dugod a fejed, vége lesz.

Amit a kommentelő írt, az igaz, tipikus lerázó duma ez a "nem érdemellek meg". Lehet, talált egy nőt (neten is lehet találni, ki se kell mozdulni), akit nem kap készen, akire vadászni kell, aki izgalmasabb, mint te a majomszereteteddel. Gondold át.

2010. aug. 16. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!