Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy családban csak a férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy családban csak a férj dolgozik, elvárható, hogy a nő végezzen minden házimunkát?

Figyelt kérdés
Ha a nő gyakorlatilag otthon ül, gyerek nincsen.
2013. nov. 27. 18:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%

Nos, ha mar igy megtalaltal magadnak: Nincs diplomam, voltam egy evig munkanelkuli es 10 evig egyedulallo anya. Mindig megoldottam, hogy el tudjam tartani magam es a gyerekemet. Hoppa.

Sot, elarulom neked, hogy ha holnap vege lenne a kapcsolatomnak is megoldanam. Tudod nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Azt viszont meg mindig nem ertem, hogy miert faj neked, hogy en ugy eleke, ahogy? Neked attol nem lesz se jobb, se rosszabb. Vagy esetleg irigykedsz? :)

2013. nov. 27. 20:02
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
Igen nőként mondom, még ha gyerek is van. Egy normálisan vezetett háztartás nem több órás munka annyit minimum levehet a másik félről akinek köszönhetően nem éhezik.
2013. nov. 27. 20:29
 23/28 anonim ***** válasza:
86%

Az szerintem sem várható el,h cseléd legyen a másik,tehát ha fáradt,beteg stb. a pasi akkor is elvárja,h körbeugrálja..Na,ez gáz..Viszont addig,míg minden rendben velem,és nem elvárás,szívesen megcsinálok mindent a ház körül.

Most viszont más a helyzet,terhes vagyok,van már egy gyerek,így igenis nagyon jól esik(igazából el is várom most,de magától teszi),hogy segít

2013. nov. 27. 21:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan azért kezdek hétfőn munkát, mert alig két hónapot töltöttem itthon, de úgy érzem cseléd lettem és ezt nem tudom itthon ülve megértetni a párommal. Abban bízok, hogy észreveszi magát, ha én is "hasznos" leszek a szemében, mert most átment debilbe. Fúrok, lakást festek, villanyt szerelek, csak mert szerinte én úgyis itthon vagyok, a teregetésen kívül semmi dolga, azt is csak úgy szokta, hogy beáll mellém. Gőze sincs, hogy melyik a mi postaládánk, hogy hogy kell egy csekk (!) feladóját kitölteni, de azért dührohamot kap, ha kimosom a kabátját, mert szerinte nem mosható (de) és én tettem tönkre. A lényeg, hogy van az a férfi aki mellett el lehet végezni minden házimunkát, hogy neki tényleg csak pihenni kelljen, de némelyik férfi könnyen összekeveri ezt egy cseléddel.
2013. nov. 27. 21:46
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Itthon voltam nyár után betegszabin, gyerek nincs, így halálra untam magam. Nekem sokat segített, hogy legalább itthon tudtam valami hasznosat csinálni. Nálunk jól működött, beszélgettünk is róla, hogy mi lenne ha nem mennék vissza dolgozni. Végül visszamentem, mert itthon unalmas volt. Szerencsére csak heti 30 órát dolgozom, így továbbra is én viszem a háztartást, így a páromnak nem kell segítenie. Nekem megfelel így jó amikor hazaér és egész esténk szabad.

Kérdésedre válaszolva, nekem nehéz elhinni, hogy valaki képes otthon ülni egész nap és nemcsinálni semmit. Nem unja halálra magát? Mert ok. netezik, tévézik, de a hét minden napján, egész nap... Én biztos depressziós lennék pár hét után.

2013. nov. 28. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy elvárható. Olyan van, hogy racionális, vagy mindkét félnek kényelmes. Nálunk, amikor itthon voltam, akkoris besegített a munkában a férjem, amikor meg rendszeresen túlóráztam volt hogy ő csinált meg mindent.

Nyilván ha ő tart el téged akkor azért illik viszonozni valamivel, például meleg étel stb, de azért nem kell cselédnek lenni.

2013. nov. 29. 18:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Macsóéknál. Normális házasságban megértőek egymással.
2014. márc. 25. 14:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen !!
2016. dec. 19. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!