Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy családban csak a férj dolgozik, elvárható, hogy a nő végezzen minden házimunkát?
Nos, ha mar igy megtalaltal magadnak: Nincs diplomam, voltam egy evig munkanelkuli es 10 evig egyedulallo anya. Mindig megoldottam, hogy el tudjam tartani magam es a gyerekemet. Hoppa.
Sot, elarulom neked, hogy ha holnap vege lenne a kapcsolatomnak is megoldanam. Tudod nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Azt viszont meg mindig nem ertem, hogy miert faj neked, hogy en ugy eleke, ahogy? Neked attol nem lesz se jobb, se rosszabb. Vagy esetleg irigykedsz? :)
Az szerintem sem várható el,h cseléd legyen a másik,tehát ha fáradt,beteg stb. a pasi akkor is elvárja,h körbeugrálja..Na,ez gáz..Viszont addig,míg minden rendben velem,és nem elvárás,szívesen megcsinálok mindent a ház körül.
Most viszont más a helyzet,terhes vagyok,van már egy gyerek,így igenis nagyon jól esik(igazából el is várom most,de magától teszi),hogy segít
Itthon voltam nyár után betegszabin, gyerek nincs, így halálra untam magam. Nekem sokat segített, hogy legalább itthon tudtam valami hasznosat csinálni. Nálunk jól működött, beszélgettünk is róla, hogy mi lenne ha nem mennék vissza dolgozni. Végül visszamentem, mert itthon unalmas volt. Szerencsére csak heti 30 órát dolgozom, így továbbra is én viszem a háztartást, így a páromnak nem kell segítenie. Nekem megfelel így jó amikor hazaér és egész esténk szabad.
Kérdésedre válaszolva, nekem nehéz elhinni, hogy valaki képes otthon ülni egész nap és nemcsinálni semmit. Nem unja halálra magát? Mert ok. netezik, tévézik, de a hét minden napján, egész nap... Én biztos depressziós lennék pár hét után.
Olyan nincs hogy elvárható. Olyan van, hogy racionális, vagy mindkét félnek kényelmes. Nálunk, amikor itthon voltam, akkoris besegített a munkában a férjem, amikor meg rendszeresen túlóráztam volt hogy ő csinált meg mindent.
Nyilván ha ő tart el téged akkor azért illik viszonozni valamivel, például meleg étel stb, de azért nem kell cselédnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!