Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy családban csak a férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy családban csak a férj dolgozik, elvárható, hogy a nő végezzen minden házimunkát?

Figyelt kérdés
Ha a nő gyakorlatilag otthon ül, gyerek nincsen.
2013. nov. 27. 18:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
31%

Igen, ha van gyerek akkor is.

Ha rendben tartja a lakást, napi 1 órával makulátlan rendet lehet tartani.

2013. nov. 27. 19:06
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is úgy van, ahogy előttem írják (nem a nemfeministára gondolok, őt sajnálom :D) Ha otthon ül, akkor természetes, hogy elvégez minden házimunkát. A hagyományos családmodell tökjó meg minden, de manapság szinte minden nő dolgozik. Muszáj, mert nincs pénz.. Ez az amit, sok férfi szeret elfelejteni, mikor a jól bevált tradícionális családmodellt magyarázzák, miközben a nő a ebbe két műszakba beleroppan. Mondjuk más országokban ez már alap dolog, a magyarok nem igazán szeretnék tudomásul venni :D
2013. nov. 27. 19:07
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Én is hagyományos családmodellben élek, a párom dolgozik, cserébe itthon semmit nem kell csinálnia, még a lakást is én festem. Csak ahhoz kérek segítséget (pl. 60 kilós szekrény arrébb tolása) amit én magam végképp nem tudok megcsinálni. Nekünk így megfelel, mire a párom végez én is elkészülök így van időnk egymásra és kikapcsolódásra. És természetesen ha ő egész nap elvan dolgozni, akkor az a minimum, hogy itthon már csak pihennie kelljen. :)
2013. nov. 27. 19:08
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Nezd utolso. Vagyok olyan szerencses, hogy nem kell 10-12 orat dolgoznom, sot, egyaltalan nem kell dolgoznom. Onkentes munkat vegzek egy iskolaban, heti 3 napon, 2-2 oraban. Van idom a haztartas vezetesere es kedvem is van hozza. Nekem oromet okoz, hogy rendben tarthatom a hazat, tisztan tarthatom a csaladom ruhait -na jo, a vasalas nem a kedvencem :) - , suthetek, fozhetek rajuk. orulok, hogy ilyen helyzetben vagyok.

Ha 12 orat kellene dolgoznom, talan mashogy latnam, nem tudom. Amugy pedig az elso kommentem elejen is szerepelt a szerintem szo, ami szubjektiv velemenyt jelez, tehat nem kell vele egyeterteni.

2013. nov. 27. 19:11
 15/28 anonim ***** válasza:
1%
Nem. Nehogy már a nő valamit csináljon, ha a férfi dolgozik csak és még ő végezze a házimunkát nem? Micsoda kérdés ember...
2013. nov. 27. 19:15
 16/28 anonim ***** válasza:
40%

Igen, bizonyos szintig. Kb az amit valamelyik hozzászóló írt....tehát pl ha kertes ház van, és fával is fűtenek, akkor a férfiasabb dolgokat a pasi is egész nyugodtan megcsinálhatja,mint favágás, begyújtás, és ilyenek. És ha pl kiönt valamit, akkor feltörli maga után a férj, és nem az asszonynak visít. No meg nem életképtelen. Hogy pl hétvégén az asszonynak is legyen szabadideje. Tud magának egy rántottát megsütni, vagy valami...

Nem kell azért elkényeztetni azt a pasit se akinek a felesége otthon van, mert még elszemtelenedik, ha erre hajlamos, és ellustul.

Sokáig én nem dolgoztam, mert nem találtam munkát. De a férjem mégis segített ha megkértem valamire. Amellett hogy voltak saját feladatai is. Ez kb az összes háztartási meló 10%a.

Most hogy dolgozom, már többet segít. Többször tereget ki, vagy elmosogat. Nem elvárja hogy kiszolgáljam.

A takarításhoz , és a főzéshez én ragaszkodom, mert nem ért hozzá annyira. Sosem élt egyedül...

Aki hagyja, hogy teljes mértékben házi cselédnek tartják, az meg meg is érdemli.

27/N

2013. nov. 27. 19:16
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

Én azt hiszem, ezt így általánosságban nem lehet kijelenteni. Más az, ha mondjuk a férj kemény fizikai munkát végez, a nő meg egy panellakásban ül otthon és alig van dolga, vagy egy vidéki házban, mondjuk ahol a nő a főzés, takarítás mellett kertet ás, veteményez, állatokat takarít, stb., a férj meg egy irodában ül egész nap. Utóbbi esetben azért besegíthet otthon valamicskét a férj.

Igazából ennek szerintem úgy kéne működnie, hogy segítjük egymást, ahogy tudjuk attól függvényéban, kinek van éppen nehezebb napja.

2013. nov. 27. 19:16
 18/28 anonim ***** válasza:
14%
megnézném a kitartott nőket, ha mondjuk a férj rájuk un, és állás nélkül mehetnek, amerre látnak.. :D
2013. nov. 27. 19:22
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

"megnézném a kitartott nőket, ha mondjuk a férj rájuk un, és állás nélkül mehetnek, amerre látnak.. :D"

Mert szerinted a "kitartott no" buta mint a tok es nem talal maganak munkat? Es amugy miert kellene, hogy a ferj raunjon? Attol, hogy haztartasbeli, meg nem hulye. Itt, ahol en elek, teljesen normalis haztartasbelinek lenni. Senki nem tartja oket kitartott nonek. Tudod egyebkent, hogy a kitartott mit jelent? Szereto. Csak agyba vinni jo. Esetleg te ilyen vagy? :)

2013. nov. 27. 19:25
 20/28 anonim ***** válasza:
25%

a diplomás emberek sem találnak munkát, majd pont egy eddig nem dolgozó nő kell nekik, akinek még talán gyereke is van, és egyedül neveli.

látszik,hogy a gonosz, rossz világot nem ismered, mert eddig mindent a segged alá rakott a párod ;)

2013. nov. 27. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!