Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy családban csak a férj dolgozik, elvárható, hogy a nő végezzen minden házimunkát?
Igen...
De attól még nem valik cselédde, ezt gyakran elfelejtik
"Majd jonnek a feministak, hogy meg kell osztani a hazimunkat. En nem vagyok az, szerintem alapbol a no dolga a haztartas vezetese, plane, ha nem dolgozik."
te tényleg nem feminista vagy, hanem egy szerencsétlen alárendelt cseléd. puszi.
Ha a minden alatt azt érted, hogy a férfi hazajön és a kisujját se mozdítja meg. Ha megiszik egy pohár vizet, még a mosogatóba se talál el a pohárral. Leveszi a ruháit és széthagyja. Kiborít valamit és megvárja, míg feltörlik helyette. Eldugul a WC és rögtön az asszony után kiabál...
tehát a nőnek sosem "ér véget a munkaideje", éjjel nappal cselédként funkcionál...
...akkor NEM.
Nyilván, az otthonülő fél többet vállal a házimunkából, igyekszik a nagyját megcsinálni, míg a párja dolgozik,
de ha a másik tényleg semmit se csinál, holott közösen koszolnak, amortizálják a lakást, sose fogja becsülni azt a munkát, amit az otthonülő végez, és ez előbb-utóbb konfliktushoz vezet.
Igen, még akkor is, ha van gyerek. Természetesen a nagybevásárlásokat közösen intézik, és nem kell ágyba vinni a férjnek a reggelit. De ha jól ossza be az idejét, akkor eltudja végezni a takarítást, mosást, főzést és délután még magára is jut ideje.
Ngyanyáinknak ez még több gyerek és a kert mellett sem okozott gondot.
"te tényleg nem feminista vagy, hanem egy szerencsétlen alárendelt cseléd. puszi."
Koszonom kedvesseged, de se szerencsetlen, se alarendelt, se cseled nem vagyok. Nekem nagyon megfelel a hagyomanyos csaladmodell, ahol a ferfi dolga a penzkereset, a noe pedig az otthon megteremtese. En is puszillak :)
"zerintem alapbol a no dolga a haztartas vezetese,"
CSAK AKKOR ha nem dolgozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most gondolj bele, te és a párod is lehúzol 8-10-12 órát, hazaért, és te mint pasi bele huppansz a fotelba a párod meg még otthon is dolgozzon??????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!