Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elegem van az emberekből mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van az emberekből mért ilyen bunkók?

Figyelt kérdés
Szóval 19 éves vagyok és házas állandóan azzal jönnek elő az emberek ha ezt meghallják hogy terhes vagyok??Meg hogy biztos hogy már van gyerek. De nincs se gyerek se babát nem várok! Nem értem mért és nagyon elegem van már ebből szeretem nagyon a férjem azért mentem hozzá gyerek kori szerelem az óvoda óta Mért ilyenek az emberek????
2013. nov. 23. 22:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg olyan unalmas lenne a szomszédaid élete, hogy folyton a tiéddel foglalkozik az összes? Ugyan már!

Lehet, hogy te azt szeretnéd képzelni, hogy te vagy mindenki világának közepe, és mindenki gondolatait te töltöd ki egész nap, de ez csak a képzeletedben létezik.

2013. nov. 24. 09:29
 22/26 anonim ***** válasza:
58%

azért, mert manapság nem túl gyakori, h éretten, átgondoltan köttetnek a tiniházasságok.

miért bunkóság ha a gyerek felől érdeklődnek? inkább kérdezgessék azt, hogy mikor váltok el?

te nagyon leragadtál valahol a gyerekkorban ha ilyen dolgokon ennyit tudsz pörögni. engem azt sem érdekelne ha a házban azt beszélnék hogy prosti vagy darabolós gyilkos vagyok, mert tudom hogy nem igaz :)

2013. nov. 24. 09:31
 23/26 anonim ***** válasza:
41%
18 évesen nagy büszkeség hogy rögtön férjhezmentél, mert annyira viszketett :))
2013. nov. 24. 12:08
 24/26 Tubarózsa ***** válasza:
58%

Szia! Én azt tudom neked tanácsolni, hogy xard le amit mondanak. Egyik füleden be a másikon ki.

Ezen én is átestem, 2éve vagyok férjnél (21évesen házasodtam) boldog-boldogtalan azzal volt elfoglalva, hogy biztos azért mert terhes vagyok. Hát kb. azóta is szülök.... nincs gyerek, majd lesz. Szerelemből/Szeretetből házasodtam. Köztem és Férjem közt elég nagy a korkülönbég, mikor a kollégái megtudták, egyből sajnálták, h biztos megcsalom majd meg főtt étel se lesz(de még melegszendvics se), hát tévedtek. A mai napig mikor visz Férjem ebédet mindig kérdig, hogy honan rendelte? Válasz: Otthon asszonytól.. :D azokat az arcokat megnézném. :P

Szóval ne törödj a rossz indulatú emberekkel! Szeresd/tiszteld a férjed, és legyetek nagyon boldogok még sok-sok éven keresztül!! ;)

üdv 23N

2013. nov. 24. 14:48
 25/26 anonim ***** válasza:
89%
20-as vagyok,mint azt láthatjátok a Kérdező pártját fogom és átérzem és megértem,ezáltal valamilyen szinten 24-esét is,na de azért meg kell jegyezzem egy 2 éves házasságra még nem szabadna ilyen nagyképűnek lenni!:) De ez csak egy jó tanács. Mert szép az a dolog ami mellett kiálltok,csak így eléggé hiteltelen lesz. Sok boldogságot kívánok szívből Neked is!:)
2013. nov. 24. 15:15
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen aki normálisan válaszolt!

Akik meg kioktattak azoknak meg annyit hogy nem kéne okoskodni tanácsot kértem nem oktatást!

2013. nov. 25. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!