Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az emberekből mért ilyen bunkók?
Tényleg olyan unalmas lenne a szomszédaid élete, hogy folyton a tiéddel foglalkozik az összes? Ugyan már!
Lehet, hogy te azt szeretnéd képzelni, hogy te vagy mindenki világának közepe, és mindenki gondolatait te töltöd ki egész nap, de ez csak a képzeletedben létezik.
azért, mert manapság nem túl gyakori, h éretten, átgondoltan köttetnek a tiniházasságok.
miért bunkóság ha a gyerek felől érdeklődnek? inkább kérdezgessék azt, hogy mikor váltok el?
te nagyon leragadtál valahol a gyerekkorban ha ilyen dolgokon ennyit tudsz pörögni. engem azt sem érdekelne ha a házban azt beszélnék hogy prosti vagy darabolós gyilkos vagyok, mert tudom hogy nem igaz :)
Szia! Én azt tudom neked tanácsolni, hogy xard le amit mondanak. Egyik füleden be a másikon ki.
Ezen én is átestem, 2éve vagyok férjnél (21évesen házasodtam) boldog-boldogtalan azzal volt elfoglalva, hogy biztos azért mert terhes vagyok. Hát kb. azóta is szülök.... nincs gyerek, majd lesz. Szerelemből/Szeretetből házasodtam. Köztem és Férjem közt elég nagy a korkülönbég, mikor a kollégái megtudták, egyből sajnálták, h biztos megcsalom majd meg főtt étel se lesz(de még melegszendvics se), hát tévedtek. A mai napig mikor visz Férjem ebédet mindig kérdig, hogy honan rendelte? Válasz: Otthon asszonytól.. :D azokat az arcokat megnézném. :P
Szóval ne törödj a rossz indulatú emberekkel! Szeresd/tiszteld a férjed, és legyetek nagyon boldogok még sok-sok éven keresztül!! ;)
üdv 23N
Köszönöm szépen aki normálisan válaszolt!
Akik meg kioktattak azoknak meg annyit hogy nem kéne okoskodni tanácsot kértem nem oktatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!