Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az emberekből mért ilyen bunkók?
Figyelt kérdés
Szóval 19 éves vagyok és házas állandóan azzal jönnek elő az emberek ha ezt meghallják hogy terhes vagyok??Meg hogy biztos hogy már van gyerek. De nincs se gyerek se babát nem várok! Nem értem mért és nagyon elegem van már ebből szeretem nagyon a férjem azért mentem hozzá gyerek kori szerelem az óvoda óta Mért ilyenek az emberek????2013. nov. 23. 22:10
12/26 anonim válasza:
megmondom neked őszintén ,h nekem az a benyomásom, h te magad sem tudod elfogadni ezt a helyzetet, azt hiszed h vmiért nem okés ezért idegesít ennyire a többiek viselkedése. ha te 100%ig meg vagy róla győződve, h jó h megházasodtál és nem vagy terhes akkor mit stresszeled magad ezen? röhögj egy jót és kész, majd mikor 9 hónap múlva se lesz hasad rájönnek h nem voltál terhes. Minek bizonygatni? másrészt nem kell mindenkinek tudni a korodat sem....szóval szerintem ha bevállaltad h ilyen fiatalon megházasodsz, ami a szokásoknak nem megfelelő de nem feltétlen rossz, akkor vállald büszkén és senki se fog "bántani"
13/26 anonim válasza:
Azert zavarja a dolog, mert szerintem foglalkoztatja nagyon a teherbeesés gondolata, de nem mer belevágni.
Ennyi. Reakciókat keres
14/26 anonim válasza:
Nőj fel ahhoz is, hogy megtanuld leszarni mások véleményét, ha már a férjhez menést nem tartottad korainak gyakorlatilag tiniként.
15/26 anonim válasza:
De miért érdekel, hogy ki mit gondol? Egyébként szerintem te magad is tisztában vagy azzal, hogy nem egy szokványos dolog 19 évesen házasodni a mai világban. Meg aztán lehet, hogy az emberek nem rosszindulatból mondanak dolgokat meg ad babacipőt. Erre még nem gondoltál?
16/26 A kérdező kommentje:
és még hozzá teszem büszke vagyok magamra hogy nem vagyok olyan mint a velem egykorúak hogy bulizás pasizást stb. Sőt a férjemnek adtam oda magam először házasság után.
2013. nov. 23. 23:32
17/26 anonim válasza:
Hát cicu, tudod van egy olyan , hogy élettapasztalat...amelynek segítségével megtanulod figyelmen kivül hagyni a lényegtelen dolgokat, ês foglalkozni tudsz a lényegesekkel...de ez nem a te korodra jellemző.
Hogy én mit tennék: mosolyva mondanám a terhes vagyok kérdésre, hogy jövő hónapban szülök! ;-)
18/26 anonim válasza:
Azért 19 évesen nem kunszt, hogy a férjednek adtad magad oda először :D Na mindegy, legyetek boldogok, már csak azt nem értem, hogy min akadsz így ki. Ha a házassághoz elég felnőtt vagy, akkor legyél ehhez is az. A babacipőd pedig fogd, röhögjetek egy jót rajta, majd süllyeszd el a a fiók aljára, hátha jó lesz az még később...
19/26 anonim válasza:
Én sem értem, mitől tudja mindenki azt hogy hány éves vagy, meg hogy férjnél vagy. Szerintem te újságolod fűnek-fának:)
Jó esetben ez sehol, szomszédok közt sem szokott téma lenni, hogy ki hány éves és mi van vele.Kicsit zavaros.
20/26 anonim válasza:
Látod itt sem találtál megértő fülekre (Én volnék a kivétel.).Sajnos ilyenek az emberek ezt már itt is láthatod,nem csak a Szomszédaid körében.Ez van.:( Én gratulálok az Életedhez és kitartást az emberekhez!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!