Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van az emberekből mért ilyen bunkók?
Figyelt kérdés
Szóval 19 éves vagyok és házas állandóan azzal jönnek elő az emberek ha ezt meghallják hogy terhes vagyok??Meg hogy biztos hogy már van gyerek. De nincs se gyerek se babát nem várok! Nem értem mért és nagyon elegem van már ebből szeretem nagyon a férjem azért mentem hozzá gyerek kori szerelem az óvoda óta Mért ilyenek az emberek????2013. nov. 23. 22:10
1/26 anonim válasza:
Mert nem megszokott. De a rokonságot tudja, a idegeneknek meg minek mondogatod vagy hogy kerül ez szóba állandóan?
2/26 A kérdező kommentje:
olyan társasházban lakunk a férjemmel mint a barátok közbe mindenki tud mindenről csak nem úgy ahogy van... de a barátoktól is megkaptuk ezt az elején...
2013. nov. 23. 22:13
3/26 anonim válasza:
Talán mert 18-9 éves gyerekfejjel értelmes ember manapság nem házasodik, csak ha jön a gyerek. Ne hibáztasd őket, hogy értelmesebbek.
4/26 anonim válasza:
Oké és ez lezajlott pár hét alatt megtudták és elmúlt az újdonság varázsa. Azóta ez, hogy kerül szóba? Nyilván nem váltatók el azóta, ha együtt éltek a lakásba. Azért csodálkozok mert én 27 éves vagyok de életembe egyszer kérdezték meg, hogy házas vagyok vagy sem.
5/26 anonim válasza:
Mert manapság nem ez a megszokott módi. Nem foglalkozz velük, majd ha hozzászoknak, akkor nem lesznek bunkók. Addig meg le kell őket sz*rni, csak feleslegesen idegesíted magad.
6/26 anonim válasza:
Viszonylag sok a bunkó ember,de én már megszoktam.
Volt,hogy nekem se hittek,bármennyire is mondtam,hogy az adott dolog úgy van,ahogy mondom.De egy idő után már nem érdekelt,a lényeg ,hogy én tudom.
Neked is ezt tudom mondani.Na meg,a ti ügyetek.
7/26 A kérdező kommentje:
Hát azóta is ezen függenek csak tudnám mért... am se mondtam senkinek a házba hogy férjnél vagyok csak az egyik szeretet szomszédom felhozzta a levelem a postaládából azzal az ürüggyel hogy kieset és akkor látta hogy férjnél vagyok azóta ezen függenek...
2013. nov. 23. 22:22
8/26 A kérdező kommentje:
Csak azért zavar annyira mert tegnap a párom haza fele munkából kapott az egyik lakótól egy baba cipöt ... ugy mond ajándékba hát teljesen kiakasztott mikor erre jöttem haza.
2013. nov. 23. 22:25
9/26 anonim válasza:
Akkor tisztázzátok le, mert ha pletykába minden terjedhet. Legközelebb amikor találkozol a cipős nővel megmondod, hogy igen házas vagyok de még nincs tervbe gyerek ennyi.
10/26 anonim válasza:
Miért baj, hogy kaptatok egy babacipőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!