Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen házasság? Véleményeket kérnék!
Ne haragudj kérdező de azok alapján amiket leírtál, hogy már próbálkoztál de a férjed semmire nem hajlandó, szerintem ennek így nincs értelme. A kisfiad, ha beszélsz vele, biztos hogy megérti, hogy anyu boldogtalan és nem tud így élni, ilyen emberrel...
Nem tudom van e munkád. Ha van szerencsés vagy. Valamikor amikor a férjed nincs otthon vegyél ki egy szabadnapot, pakold össze a cuccod, és költözzetek el. Aztán add be a válópert. Ezt máshogy már nem lehet megoldani.
Ha pedig a te neveden van a lakás, ház, nem tudom hol laktok, akkor pakold össze a férjed cuccait, és mond meg hogy húzzon el. Előtte cseréltess zárat, és tedd ki a cuccot az ajtó elé.
Ha nincs munkád keress. És amikor találtál, költözzetek, vagy a férjedet tedd ki!
Ha más nincs és élnek még a szüleid, menjetek hozzájuk amíg lesz hol lakni.
Sajnálom:( borzasztó lehet ekkorát csalódni:(
Kérdező, szerinted neked milyen szereped volt ebben a házasságban? Nem bántani akarlak, csak érdekel. Leírtad a jelenlegi állapotot a te szemszögedből. Kiegészíthetnéd azzal, hogy mi vezethetett ide. És sokunkat érdekelné sztem, hogy a férjed miért nem szerelmes már beléd.
Amúgy házassági tanácsadásra vagy párterápiára gondoltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!