Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen házasság? Véleményeket kérnék!
Figyelt kérdés
A férj és a feleség külön szobában alszanak emiatt leritkult a szexuális életük havi kb. 3 alkalomra. Ha hazaérnek külön tevékenységeket folytatnak, a nő a gyerekkel foglalkozik vagy főz, a férj számítógépezik. Alig beszélgetnek. Reggelenként sem szólnak egymáshoz csak amennyit muszáj. De ennek ellenére a férj szerint teljesen jó a házasságuk a nő nagyon boldogtalan, ő nem erre vágyott és régebben nem is ilyen volt a kapcsolat. 3 éve házasok. Van itt még mit megmenteni?2013. nov. 22. 13:12
11/46 anonim válasza:
Te próbáltál már ezen javítani?Úgy értem kezdeményezted,hogy a közös programokat,beszélgetéseket stb...?
12/46 A kérdező kommentje:
Neki az a tökéletes feleség, aki csodálatosan tisztán tartja a lakást, foglalkozik a gyerekkel és onnantól maradjon csöndben.
2013. nov. 22. 13:29
13/46 A kérdező kommentje:
Persze, hogy próbáltam, de ő ezt nyúzásnak érzi. Hagyjam békén és oldjam meg egyedül. Semmiben sem társ. Már ott tartok, hogy levettem a karikagyűrűmet is és nem hordom, nekem ez nem házasság.
2013. nov. 22. 13:30
14/46 anonim válasza:
Hmmmm jó kis pasi mit mondjak.Hát kérdező látszik az elkeseredésed tisztán az írásodból.Ha javasolhatom CSAK a gyerek miatt ne maradj ebben a házasságban.Ha a férjed szerint ez így tökéletes neked pedig ez így nem jó akkor itt lépni kell.
15/46 anonim válasza:
Tökéletes. Én is ilyenre vágyok, mellette legyen még 1-2 szerető és nincs hiba:)
16/46 anonim válasza:
Ha te úgy érzed mindent megtettél a megmentés érdekében de mégsincs javulás,és úgy gondolod nem egyből adtad fel a harcot akkor nyugodt szívvel léphetsz ki ebből.Gondolom harminc egypár éves lehetsz,nincs késő semmihez és lehetsz másik pasi mellett még boldog annak ellenére,hogy van egy gyereked már.Sok sikert,én kilépnék ebből!
17/46 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy nem közös a gyerek. Nekünk nem született. És óriási váltás volt a gyerekemnek, hogy összeházasodtunk a férjemmel, nagyon jól érzi magát, beilleszkedett az iskolába is, barátai is lettek. Most rángassam vissza, hogy anyucinak elege van? Nem tehetem meg vele.
2013. nov. 22. 13:34
18/46 A kérdező kommentje:
35 éves vagyok, mg szeretnék szülni de a férjem nem is akar már gyereket, eleinte szeretett volna, de már nem. Így kényelmesebb.
2013. nov. 22. 13:36
20/46 A kérdező kommentje:
10 éves. Már arra gondoltam, hogy a középiskoláig megpróbálom kihúzni, de annyira kivagyok, hogy félek nem fog menni.
2013. nov. 22. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!