Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen házasság? Véleményeket kérnék!
Ezt hívják egymás mellett élésnek, kb semmi kapcsolat nincs a két fél között, se érzelmi, se semmilyen....
Nos a nő meg inkább változtasson, ha nem akar a "gyerek miatt tűrni", és nem akar 50 évesen rájönni arra hogy elkúrta az egész életét.. mert sajnos sok ilyen van.
A kérdés az, hogy mer-e a nő lépni a saját életéért, vagy hagyja magát, és öregkorára visszagondol h mekkora egy marha volt nem élt a lehetőségek...
Amúgy nagyon tudom ajánlani Csernus Imre néhány előadását, nagyon jól le vannak írva ilyen esetek
Na ha még nyaralni is a gyerekekkel megy a nő akkor ennek a házasságnak semmi értelme.Ez nem házasság!Én se alszok a férjemmel(én sajtkukac vagyok ő meg horkol)de ezen felül mi mindent együtt csinálunk.Férj nélkül nyaralás?Komolyan ezen most kiakadtam.
Kérdező te vagy a nő?
Majdnem a mi házasságunkat írtad le.:)
Annyi különbséggel, hogy mi nem alszunk külön szobában, de nálunk is volt, hogy havi 3 szex volt ennek ellenére.
A férjem nem igazán beszélgetett velem, csak hogy vele mi történt aznap, mi volt a gyerekkel, ennyi. Hazaért, evett, leül(t) gépezni, tv-zni, kicsit foglalkozik a gyerekkel, majd korán elalszik.
És persze a mi kapcsolatunk sem ilyen volt.
Meg hát a régebbiekről pedig olyan vitáink voltak sajnos, hogy majdnem váltunk.
Aztán jött a kommunikáció, hogy nekem ez nem jó, az nem jó, változtassunk, mert ez minden, csak nem házasság. Sokszor én kezdeményeztem, folyton mondtam, hogy mi esne jól, kicsit a kedvére tettem, amitől ő is kedvesebb lett és sokkal jobb a házasságunk, mint előtte volt.
Szóval persze, menthető, de azért mind a két félnek tennie kell, hogy ez rendbe jöjjön. Nem csak az egyiknek! És a másiknak is hajlandóságot kell mutatnia a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!