Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok a párotok mellett ha 15-20 évig ülne gyilkosság miatt börtönben?
Számomra mindegy, hogy miért ölt. Ez alól kivétel ha véletlen volt és semmilyen módon nem tehet róla. Tehát ha például kiugrik elé valaki az útra és elüti, arról nem tehet. De ha már mondjuk azért ütne el valakit mert részegen vezet akkor többet rá sem néznék. Kb ennyire számít, hogy miért ült.
És nem, speciel én nem akarok megölni senkit, akármit is követ el. Vicces, hogy manapság ez a gáz, de nem érdekes. Számomra az, hogy "ne ölj" szent és sérthetetlen, pedig ateista vagyok. Azzal mit érek el, ha ugyanazt teszem mint aki ártott nekem? Én sem leszek jobb mint ő, a szerettem baja sem múlik el/ éled fel és aki egyszer megteszi, az megteszi máskor is. Az ilyen ember egy idő minden problémáját így fogja megoldani és akkor tényleg nem lesz jobb mint a bűnöző.
Tudok erről egy viccet. vasuti szerencsétlenség, roncsok mindenütt a mezőn, mozdony a fák között.
jön a helyszinlelő, mi történt.
egyik sérült:
- hát én nem tudom, a vonat letért a sinről, átszalat a mezőn s a mozdony bement az erdőbe a fák közé.
másik sérült:
- hát én sem tudom, a vonat letért a sinről, átszalat a mezőn s a mozdony bement az erdőbe a fák közé.
megtalálják a mozdonyvezetőt:
- szépen megyek a rendes sebességgel, s mit látok, egy cigány ül a sinen.
- de hát miért nem ütötte el azt az egyszem cigányt, egy csomo ember élve maradhatott volna...
- de hát én el akartam ütni, de ekkor felpattant, átszaladt a mezőn s beszaladt az erdőbe a fák közé...
Nem. Akkor sem ha nem kerülne miatta börtönbe. Megölt valakit... soha nem tartanék ki ilyen ember mellett. Akkor sem ha egy madarat ölne meg direkt. Az ilyeneknek beteg a lelkük, mindenük.
l20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!