Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha a férjnek a felesége mellett néha vannak futó kalandjai amikről a felesége is tud, de ez egyiküket sem zavarja?
Nem szeretik egymást eléggé?
Mennyire valószínű, hogy a férj előbb-utóbb mégis az egyik szeretőt választja a családja helyett?
Mennyi ideig működhet így egy házasság?
Én ismerek egy ilyen kapcsolatot.
A férj nagyon gazdag, konkrétan a szeretőjét a gyerekével együtt (nem közös gyerek) 10 éve ő tartja el, még nyaralni is eljárnak stb.
A férjnek jó, mert a felesége egy biztos pont, de mellette ott a nője is akihez bármikor átugorhat. A két nőnek meg azért jó, mert pénzelik őket folyamatosan.
És mondom, 10 éve, veszekedés nélkül működik.
Én még két ilyen pénzéhes libát életemben nem láttam...
Ez sok mindentől lehet. A saját baráti körömből kiindulva tudok pár okot:
- pénz: ezt már felvázolták
- annyira leépítette a férj az önbizalmát, hogy nem mer tenni semmit
- betegség vagy aszexualitás: a feleség nem tud vagy nem akar lefeküdni a férjével ezért jóváhagyja a dolgot
- családi példa: "apám is csalta anyámat. Ez normális, a férfinek alapból több nő kell, de hozzám jön haza."
- szexuálisan izgatja ha megcsalják
- csak a gyerekek, hitel, vállalkozás...stb miatt vannak együtt, a nőnek is van szeretője csak jobban titkolja
Ha a feleséget nem zavarja, akkor a férjet miért zavarná? A legtöbb ilyen esetben a nő a pénzéért marad a férjével. De van, aki a gyerekek miatt nem akar elválni, mert tudja, hogy nekik szükségük van mindkét szülőjükre. Csak ma akarják elhitetni, hogy a gyerekeknek fontos az anya boldogsága. A gyerekeket nem zavarja, ha az apuka félrelép, ha nincs emiatt otthon állandó veszekedés.
Vagy az asszony beteg, nem kívánja a szexet, de ettől függetlenül jól megvannak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!