Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet az, ha a férjnek a felesége mellett néha vannak futó kalandjai amikről a felesége is tud, de ez egyiküket sem zavarja?
Nem szeretik egymást eléggé?
Mennyire valószínű, hogy a férj előbb-utóbb mégis az egyik szeretőt választja a családja helyett?
Mennyi ideig működhet így egy házasság?
Ismeretségi körömbe elég fura oka volt.
Természetesen a pénz volt az elsődleges szempont az asszonynak, amiért nem vált, de az is benne volt, hogy nem bánta, hogy nem neki kell szexelni a gyenge teljesítményű férjével. A szeretők így gyorsan lekoptak, mert azt látták, hogy a pénzcsap mellől nem tudják az asszonykát könnyen kirobbantani, a szexben nulla a pasi, az asszony meg mindenképp jól járt. Semmi képmutató szex, de pénz az van. Azóta a nő ráadásul megözvegyült, hangoztatja is, hogy milyen szerencsés élete volt/van. Nem tudom, nekem ehhez nem lenne gyomrom.
Szerintem te a szerető vagy, és arra vársz, hogy a pasi otthagyja a feleségét. És arra vagy kíváncsi, mennyi esély van rá:))
Nos, ne reménykedj,a pasik nagyon ritkán borítanak mindent!
Én hasonló véleményen vagyok, mint a kérdésben szereplő feleség: engem nem zavarna.
Egészen máshogy gondolkodom a párkapcsolatokról, mint a többség. Nem akarom birtokolni a barátom. Ahogy a 2. válaszoló is mondta (és jól le lett pontozva érte, pedig egyes emberekre vonatkoztatva nagyon is igaza van...), nem követelek kizárólagosságot. Nem érezném magam emiatt megalázva.
Én őt emberként szeretem, nem szexpartnerként (bár annak sem éppen utolsó ;)).
Azt is megtapasztaltam már, hogy tudok egy időben 2 embert szeretni. Erre mondhatjátok azt, hogy akkor én nem is tudom, milyen az igazi szerelem, ami elképzelhető. De a saját érzéseimet én élem meg és senkinek nem tartozok róluk elszámolással.
És mielőtt bárki félre értelmezné a fent leírtakat, nem vagyok a "fűvel-fával" típus, életemben összesen 3 férfival voltam.
Lehet lepontozni a véleményemért.
Biztos, hogy nem szeretik egymást, csak kell nekik a kirakatházasság valami miatt (közös pénz, gyerekek, környezet/családi elvárások).
Minden egyes szerető játék a tűzzel. Sose lehet tudni, hogy mikor lobban lángra a férj szerelme valamelyik nő iránt, akkor pedig biztos, hogy borulni fog a "családi idill".
Egy ilyen házasság addig működik, amíg mindkét fél benne van. Akár a végtelenségig is. De inkább az a jellemző, hogy valamelyikük szerelmes lesz és dobbant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!