Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van ilyen "jószivü" férje, aki mindig jól tud hazudni és arra sem képes, hogy kiálljon a felesége igazsága mellett?
Az én férjem még eddig mindíg kiállt mellettem szerencsére.
Hazudni viszont már nem olyan jól tud. Lebukik!
"kiálljon a felesége igazsága mellett?"
Vagyis mindenképpen neked adjon igazat,
függetlenül attól, hogy valóban igazad van-e??!
A "jószivü" helyett "s@ggfejt"akartam irni.
Amikor biztosan tudom, hogy nekem van igazam, akkor képes hazudni, kimagyarázni a dolgokat, csakhogy ne nekem legyen igazam.
Ugyanis egy gyáva,aki fél a hugától és a bátyjától. Inkább én nyeljek, minthogy leállitaná õket.
Az igazság mindig relatív. TE azt hiszed, hogy neked igazad van. Aztán ki tudja, hogy a valóságban kinek van igaza.
Sőt, rengeteg olyan szituáció van, ahol egyik félnek sincs ill. mindkét félnek igaza van! Ismerni kéne a konkrét szituációt.
"A "jószivü" helyett "s@ggfejt"akartam irni. "
Te mit szólnál, ha a férjed írna rólad ilyet,
hogy a feleségem egy "s@ggfej" ?!!
De tudod mit? Nem is érdemelsz jobbat!!!
Ha megérdemelném irhatná nyugodtan. Még te is irhatod, ha azt kapnád, amit nem érdemelsz meg.
Nem tudom mit szólnál hozzá, ha a huga anyjaként a bátyja apjaként beleavatkozik az életünkbe. A huga még arra is képes, hogy bemegy a hálószobámba és kutat, amig én a konyhában fõzök. Házasok mind2-en a férjem sem én sem avatkozunk bele az õ életükbe, viszont õk annál jobban.
Te választottad!!!
Tudod, "ki milyen virágot tép, olyat szagol" !!
Mennyi bunkó választ kaptál, Tejóég ! Ismét nyert az emberi IQ szint :))
Na de most félretéve ezt, beszéltél már vele erről? Ha igen, hogy reagált rá? És miben hazudozik?
Ha jól értem amikor főzöl kutat a holmijaid között, azaz együtt laktok? Ha igen, miért nem költöztök el? Igen, nehéz, de gondolj bele hogy önálló életed lehetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!