Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi tarthat valakit egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tarthat valakit egy ilyen pasi mellett?

Figyelt kérdés

A férjemnek van egy haveri köre, akikkel néha elmennek lazítani. Időnként velük tartok én is. A többségük normális, jó fej. Egy srác van, rá sajnos a suttyó paraszton kívül nem tudok hízelgőbb jelzőt találni.

Ha kicsit is iszik, elkezd kötekedni másokkal (aminek jellemzően az a vége, hogy egy nála erősebbet megtalál és nyolc napon belül - néha túl - gyógyul).

Mindenhol csajozik (csajozna), bár azt se fogja fel, hogy láthatóan nem vele, hanem rajta röhögnek.

A haveri társaságból ketten kollégái, velük is állandó konfliktusban van a viselkedése miatt, mert a munkában is hasonló a hozzáállása. A társaságban azért tűrik meg, mert van egy két döntési pozícióban levő, de konfliktuskerülő "hagyjuk rá" ember.

A srácnak van egy felesége és egy kisgyerekük. A feleséggel találkoztam, kedves, normális, értelmes csaj. Mégis ragaszkodik a sráchoz, pedig se otthon nem segít, illetve felvállaltan csalja, amint kicsit is lehetősége nyílik rá. Ahogy írtam is,ezeket a lehetőségeket intenzíven keresi is, még a haverjai is ki vannak akadva ezen. (Vagy hátradőlnek és moziznak, hogy mit ad elő csajozás címszó alatt).

Tegnap a férjem is ezen merengett hazafelé, hogy mi tarthatja a csajt mellette, amikor őt haverként, férfiként is zavarja a srác viselkedése, milyen lehet ez házastársként?

2013. jún. 15. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
A hatalmas kolbász a gatyában:)
2013. jún. 15. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom,ez a pasi tényleg nem százas,a nő max a gyerek miatt marad vele,bár ezt sem értem,hisz amit leírtál róla,azok alapján szerintem a gyereket se ő neveli,inkább macázik/macázna!Mennyi idős ez a tag?
2013. jún. 15. 09:36
 3/8 A kérdező kommentje:

Huszas évei végén lehet, a pontos életkorát nem tudom.

A felesége néhány évvel idősebb nála.

A férjemet kérdeztem (neki szegről-végről munkatársa a srác), hogy a gyerek mennyire volt tervezett. Mondta, hogy úgy tudja tervezett, ő arra gyanakszik, hogy a feleségnek volt fontosabb a gyerek, esetleg így akarta a srácot megfogni. Mondjuk igen, ilyen kincset én se engednék ki a kezemből...

Iróniát félretéve, még kevésbé értem, hogy ha tényleg ezért lett gyerek, akkor mi a rákért pont egy ilyen pasit akart megfogni. Nála nem nagy feladat jobbat találni. Még jóképűnek se mondanám, a modora pedig egyértelműen arról árulkodik, hogy nem volt gyerekszobája.

Eleinte nálam is bepróbálkozott, úgy, hogy a haverja (férjem) ott volt pár méterre. Határozott fellépéssel elég gyorsan le tudtam koptatni, de már a próbálkozás is nagyon ellenszenves volt. Velem azóta aránylag tisztelettudóan viselkedik - magához képest, de tényleg csúnyán ráreccsentem akkor.

2013. jún. 15. 09:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez a társaság egyébként néhány hetente szervez valamit. A többségnek van gyereke, illetve fáradtak is a gyakoribb bulizáshoz, a srác viszont szinte napi szinten eljár.

A többiek is isznak ilyenkor, de mértékkel, csak jókedvűek lesznek tőle. Ő rendre túlissza magát, amitől még hülyébb lesz.

Volt olyan, hogy a férjem meglepően korán hazajött az egyik buliból, síkideg volt. Mondta, hogy annyira vállalhatatlanul viselkedett a srác, hogy mindenki hazament inkább idejekorán.

2013. jún. 15. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy a nő úgy érezte, soha nem kaphat ennél jobbat

lehet, hogy a pasihoz hasonlók nem értékelték az ő normálisságát, akiknek meg lett volna eszük és valamiféle értékrendjük, azok meg betojtak a naciba és nem mertek hozzá odamenni.

lehet hogy hosszú évekig tengődött mire ez a szerencsecsomag megtalálta és addigra - mivel az ember társas lény - már annyira beleőrült abba hogy ragaszkodhasson valakihez, hogy gyorsan megfogta ezt a gyerekkel, csak legyen már valaki

tényleg normális, értékes, jó külsejű nőnél csak erre tudok gondolni

2013. jún. 15. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a pasi meleg, és ezt leplezendő iszik és teszi az agyát, a nő meg frigid és megegyeztek, hogy lesz közös gyerekük. Ti meg csak a felszínt látjátok.
2013. jún. 15. 10:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha meleg, akkor miért nem pasiknál próbálkozik? Pláne csontrészegen.
2013. jún. 15. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a részegséget is megjátssza. Aki tényleg nőzni akar, az nem csinál magából hülyét mindenki előtt. Az ilyen embernek alacsony az önbecsülése, az is lehet hogy kicsi a szerszám. A lényeg, hogy a háttérben valami más van szerintem.
2013. jún. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!