Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok a párotok mellett ha 15-20 évig ülne gyilkosság miatt börtönben?
15-20 év gyilkosságért kevés!
Van ismerősóm, aki közel ennyit ült, de NEM gyilkosságért.Már kint van! Rendes, becsületes, sikerrel túlélte a börtönt, de nem ez az általános!
Kérdésedre válaszolva, gyilkos mellett semennyi ideig nem tartanék ki!
Nem
15-20 évet nem veletlenül kap az ember, nem tudnék olyan emberrel együtt élni, akit olyan gyilkossággalmültetnek le, amiért ennyit kaphat..
Igen, mindegy, nem az ő dolga ítélkezni...akármit követett el a másik, szerintem dúrva, hogy meg tudja ölni...
Hozzátettem,hogy csak úgy nem kap 20 évet... Tehát gondatlanságból elkövetettre nem kap ennyit, és azt nemis számítanám, a szándékos gyilkosság esetén gondolom ezt.
Komolyan nem értem, miért is lettem lepontozva? mert azt írtam, 15-20 év gyilkosságért kevés? Vagy mert nem várnék egy gyilkosra?
21-es voltam
Más valakit megölni egyetlen esetben elfogadható, ha önvédelem.
Ha elöre eltervelt módon veszi el bárki életét is, az a szememben nem ember, hanem agresszív állat (Ami ugyan az állatokra nézve sértés, mert azok sem ölnek csak úgy...)
Erről (vagyis hasonló témáról) láttam egyszer egy nagyon jó filmet :)
Az elítélt
(Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.)
Azért hoztam ezt fel, mert számomra nem mindegy, miért ölt. Ha bekattant, és csak csupa mókából kezdett gyilkolni, nem várnék rá. De ha a családja védelmében tette, elkövetnék mindent, hogy minél hamarabb szabaduljon, valamint amennyire lehetséges, fenn tudjuk tartani a kapcsolatot, főleg, ha gyerekeink is vannak.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!