Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti kitartanátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitartanátok a párotok mellett ha 15-20 évig ülne gyilkosság miatt börtönben?

Figyelt kérdés
Az előbb láttam a tv-ben egy történetet ezért kérdezem.
2013. nov. 14. 18:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
65%

15-20 év gyilkosságért kevés!

Van ismerősóm, aki közel ennyit ült, de NEM gyilkosságért.Már kint van! Rendes, becsületes, sikerrel túlélte a börtönt, de nem ez az általános!

Kérdésedre válaszolva, gyilkos mellett semennyi ideig nem tartanék ki!

2013. nov. 14. 19:36
 22/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem

15-20 évet nem veletlenül kap az ember, nem tudnék olyan emberrel együtt élni, akit olyan gyilkossággalmültetnek le, amiért ennyit kaphat..

2013. nov. 14. 19:36
 23/38 anonim ***** válasza:
19%
Aki nem várna: teljesen mindegy, hogy kit es miért gyilkolt meg? Ez fel sem merülne bennetek? Tehat oké, megölte a fickót, aki a nyolcvanéves anyjat erőszakolta meg, pont ugyan olyan elbírálás alá esik, mintha teszem azt bankot rabol es ott lelő valakit?
2013. nov. 14. 19:42
 24/38 anonim ***** válasza:
59%

Igen, mindegy, nem az ő dolga ítélkezni...akármit követett el a másik, szerintem dúrva, hogy meg tudja ölni...

Hozzátettem,hogy csak úgy nem kap 20 évet... Tehát gondatlanságból elkövetettre nem kap ennyit, és azt nemis számítanám, a szándékos gyilkosság esetén gondolom ezt.

2013. nov. 14. 19:50
 25/38 anonim ***** válasza:
42%
Te nem tudnád megölni azt,aki egy szerettedet bántotta? Te nem próbálnal neki annyi szenvedést okozni,a mennyit csak lehet? Ezek szerint en egy agresszív állat vagyok, de tuti hogy nem élné tul senki, ha egy családtagomat bántaná -nyilván nem egy pofonra gondolok. Az is biztos, hogy megtalálnám a módját , hogy ugy szenvedjen, hogy a haláláért konyorogjon.
2013. nov. 14. 19:54
 26/38 anonim ***** válasza:
38%

Komolyan nem értem, miért is lettem lepontozva? mert azt írtam, 15-20 év gyilkosságért kevés? Vagy mert nem várnék egy gyilkosra?

21-es voltam

2013. nov. 14. 20:02
 27/38 anonim ***** válasza:
51%
öld meg azt aki lepontozott. s utána még pontozd is le a korábbi hozzászólásait
2013. nov. 14. 20:07
 28/38 anonim ***** válasza:
52%

Más valakit megölni egyetlen esetben elfogadható, ha önvédelem.

Ha elöre eltervelt módon veszi el bárki életét is, az a szememben nem ember, hanem agresszív állat (Ami ugyan az állatokra nézve sértés, mert azok sem ölnek csak úgy...)

2013. nov. 14. 20:08
 29/38 anonim ***** válasza:
35%
27-es te teljesen félreértettél valamit!
2013. nov. 14. 20:36
 30/38 Frigg ***** válasza:
62%

Erről (vagyis hasonló témáról) láttam egyszer egy nagyon jó filmet :)

Az elítélt

(Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.)

Azért hoztam ezt fel, mert számomra nem mindegy, miért ölt. Ha bekattant, és csak csupa mókából kezdett gyilkolni, nem várnék rá. De ha a családja védelmében tette, elkövetnék mindent, hogy minél hamarabb szabaduljon, valamint amennyire lehetséges, fenn tudjuk tartani a kapcsolatot, főleg, ha gyerekeink is vannak.

23/N

2013. nov. 14. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!