Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kitartanátok a párotok mellett ha 15-20 évig ülne
gyilkosság miatt börtönben?
2013. nov. 14. 18:56
"szóval aki 15-20 éveket kap, az valami kegyetlen egy erőszakossággal követhetett el valamit, akin viszont jó elgondolkodni, kell e. "
Nos, magamból kiindulva - hogy az előbbi példámnál maradjak- igencsak erőszakosan es kegyetlenül ölném meg, vagy inkabb végeznék ki azt, aki a gyerekemet (vagy hozza, közel állót ) bántana. Meg mindig ugy gondolom, hogy lényeges, hogy mit követett el.
2013. nov. 14. 18:58
Nem tartanék ki. 15-20 évet nem egy véletlen balesetért adnak, aminek halál a vége.
A környékről is elköltöznék, főleg ha gyerek is van, ne csúfolják őt.
Akkor is messzire mennék, ha a meggyilkolt családjával csak néha összefuthatnék, mert ÉN nem tudnék a szemükbe nézni.
Vannak olyan bűnök, amiket nem lehet megbocsájtani.
2013. nov. 14. 19:00
Attól függ.... Ha általánosságban kérdezed, akkor nem hiszem, így végiggondolva egyik eddigi páromért sem tenném meg, azokért sem, akikbe szerelmes voltam, de ha konkrétan a jelenlegi páromat veszem alapul mellette biztosan kitartanék, ez nem kérdés. Ő a legeslegjobb barátom is egyben és ilyen helyzetben ez egyértelmű. Már kérdés, hogy ha ő olyan helyzetbe kerülne, ahol gyilkolni kell, akkor valószínűleg én is vele lennék, mert mindent együtt csinálunk végig és akkor úgyis én is vele ülnék.
2013. nov. 14. 19:00
És a 12-essel egyetértek!
2013. nov. 14. 19:01
Pár éve olvastam egy riportot. (német riport) Az asszony mesélte, hogy lassan 2 éve vár hűségesen a férjére, és akár 20 évig is vár kell.
A férj 2 évet ült előzetesben, a tárgyalás után bár elítélték életfogytiglanra előre kitervelt emberölés miatt, de figyelembe vettek egy fontos tényt, és az akkori német kancellár kegyelmet adott a férjnek.
Az ok amiért ölt.
A lányát brutálisan megerőszakolta, majd kínzások közepette megölte a vádlott akinek éppen a pere volt. Az apa és anya végig ott voltak a tárgyaláson. Az utolsó tárgyalási nap az apa elővette a fegyverét és lelőtte a vádlottat mielőtt ítéletet kapott volna..
Bevallom, ha ilyen esetet néznék akkor én is várnék akár 20 évet is, sőt büszke lennék rá.
2013. nov. 14. 19:07
Ott van a machetés nevelőtanár, aki egy boltban lekaszabolta a volt barátnőjét, és annak a barátját. Lehet, hogy volt már új barátnője is, de a bosszú még munkált benne a régi iránt. Meg lehetne bízni egy ilyen személyiségű emberben?Érdemes volna kitartani mellette?
2013. nov. 14. 19:08
15-20 év? A 20 az kb. közel annyi, mint amennyit eddig éltem... Persze, hogy nem tartanák ki a 6-8 év is eléggé hosszú idő, de 15-20?
2013. nov. 14. 19:08
Nem maradnék együtt egy gyilkossal, még ha 2 napot kéne ülnie, akkor sem. Ezek után nekem mindegy lenne, hogy mennyit kap, sőt. Kevésnek tartanám még a 20 évet is. Ha bármi másért kerülne börtönbe a párom, akkor sem várnék. Itt is kiábrándítana, hogy börtönben ült, még ha mondjuk nem is szándékos emberölésért, illetve 15-20 évig nem akarnék magányosan otthon ücsörögni. Én a távkapcsolatot sem bírnám ki, nekem szükségem van a szexre, az érintésekre, a közös programokra, stb. Szóval nem, nem, nem és nem.
2013. nov. 14. 19:21
Hát eleve szóba sem jöhet nálam olyan pasi, aki a legminimálisabb szinten hajlamos az agresszióra, nemhogy gyilkos legyen. Már azt is gusztustalannak találom, amikor valaki a dühét nem képes kulturált kommunikáción keresztül levezetni, hanem kiabálni kezd.
2013. nov. 14. 19:35
Kapcsolódó kérdések: