Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (is) túl szőrszálhasogató, akaratos lennék?
Párom minden reggel fél hat-hat óra között kel. Az ébresztőre én is mindig, kivétel nélkül felébredek, de ez még nem is lenne (akkora) baj, mert előfordul, hogy utána még vissza tudok aludni. Viszont miután felkel, járkál a szobában, fésüli a haját (nagyon hosszú haja van), ha húzza a fésű, káromkodik, ki-be járkál az ajtón, nyitogatja a fiókokat, zörög, öltözködik, stb.
Én már felvetettem neki párszor, nem követelőzve, tényleg normális, kedves hangnemben, hogy mi lenne, ha még este kivinné a nappaliba a ruháit, amit másnap szeretne felvenni munkába, valamint a fésűt. Ezt egyszer, vagy kétszer meg is tette, de utána megint a szobában csinál mindent, és sértődve cicceg, ha felhozom neki a témát.
A kérdésem az, hogy tényleg én vagyok túl kényes, vagy ennyit megtehetne? Megjegyzem, sosem veszekszek vele ezért, csak tényleg kellemetlen néha, mert én olyan vagyok, ha egyszer felébredek, 100-ból talán kétszer ha vissza tudok aludni. Vagy esetleg ha valami más megoldást tudnátok ajánlani, ami mindenkinek jó, azt is szívesen veszem. :)
Ha írnék egy listát a párom idegesítő szokásairól,na ez tuti benne lenne az első háromban.
Nálunk is ez megy...a férjem fél órával elöbb kel,mint én(mostmár én is)
Csörög a telefon,persze erre úgy riad fel,hogy kiesik az ágyból,közbe morog.Mire visszaludnék bejön a szobába és ki be,ki be,ki be.
Na én ezt hamar meguntam,így most egyszerre kelünk és senki nem zavarj a másikat.Persze ha te mondjuk még alhatnál egy órát,akkor viszont legyen már annyira toleráns,hogy nem mászkál be meg ki 25-ször.
Nem vagy kényes,ennyit igazán megtehetne.
Én még sajnos nem dolgozok, külföldön élünk, és még nincs munkavállalási engedélyem. Ez is eléggé frusztrál, nagyon szeretnék már munkába állni. Azonban a házat/udvart rendben tartom, minden nap, bevásárolok, ilyenek. Tudom, ezek nem nagy dolgok, de igyekszek mindent kihozni abból, hogy ne csak üljek a popómon.
Meg ez a koránkelős kérdés nem a világ fájdalma nekem (amúgy a kávéra allergiás, első válaszadó), csak annyit kellene tennie, hogy este vagy délután kivisz egy nadrágot meg egy pólót, a fésűvel a nappaliba. Vagy lényegében igen, én is kikészíthetem neki, ezzel se lenne problémám, csak valamiért szereti ezeket a dolgokat a hálóban elvégezni reggelente.
Nem vagy túl kényes.
Téged pont ez idegesít mást meg a párja szájszaga v. ha reggel akar izélni.
Megoldást már írták a többiek, rakd ki a cuccait és zárkózz be.
Szerintem kicsit azért ez túlzás. Nálunk is van egy csúszás, a párom ötkor kel, én fél nyolckor. Mivel este tízig dolgozom, nálunk nem opció, hogy felkelek vele, inkább félálomban hallgatom, mit csinál. Annyi, hogy megkértem, hogy úgy készüljön, hogy utána legyen pár perce még odabújni mellém megölelgetni - neki is jobban indul a napja, és azután én is könnyebben visszaalszom (bár én is az a fajta vagyok, akinek ez nagyon nehezen megy, de ez a módszer egész jó).
Viszont te nem dolgozol. Magyarán akkor fekszel le aludni, amikor akarsz. Hát feküdjetek le együtt és reggel kelj fel vele. Csak jobban indul a nap, ha még tudtok egy kicsit beszélgetni, esetleg együtt kávézni, reggelizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!