Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírnád, ha a férjed lépten-nyomon belekötne mindenbe amit teszel (wc lehúzása milyen szögből, mit hova teszel, mit hogyan teszel)?
hu engem a kapcsolat végefelé kezdett mindenben kritizálni, semmi nem volt jó ahogy csinálom, egy idő múlva meg már annyira elkezdtem félni, hogy még egy tükörtojást sem tudtam már hibátlanul megcsinálni, mert egyszerűen belém beszélte nem tudod ezt se, azt se, meg ahogy kinézek, nem egyforma a smink, stb stb
aztán kidobott, úgy, hogy azért is a mai napig engem hibáztat.
szóval ha mást nem is, annyit biztosan jelent, hogy már ki van ábrándulva és nem szerelmes.
sajna ez igaz.
aki szeret az udvarol, nem pedig kotekszik.
javaslat:
kezdj el játszmázzni ennek a szerencsétlennek ez kell. otthagyod, s ha rinyál h menj vissza, akkor egy kicsit várj majd engedj. persze mikor nyeregben lesz akkor ujra kezdi majd s akkor ujra ez kell.
szóval kezdj közben keresni normálisabbat s ha megtaláltad akkor dobd.
ha ugyes vagy s jól kevered a szart akkor ha kiderül az uj se normális jó lesz még ez egy 2 körre a következő fogásig.
14: "Amikor pl. Gallyakat gyujtogettunk, ( o csak ult vegig) akkor is megvolt, hogy milyen szogben kell a gallyakat lerakni."
:D:D:D:D
És nem neveltétek meg?
11: Pontosan, és A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvben, illetve ennek neten fellelhető kivonatában ez pontosan le is van írva.
Kivetíti a saját érzéseit, a Te hibádnak tudja be, amiket ő érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!