Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírnád, ha a férjed lépten-nyomon belekötne mindenbe amit teszel (wc lehúzása milyen szögből, mit hova teszel, mit hogyan teszel)?
Ez egy betegség, itt a szép szó nem segít.
Kontroll kényszer a nem hivatalos neve. Itt két eset lehetséges vagy el tudod vinni orvoshoz akinek esélye van hogy tud segíteni, vagy át kell gondolnod miért is vagy vele. valamiféle kényszerből? Mert mert ha ez így marad akkor úgyse lesz tartós a kapcsolat.
Sehogy.
Magánügyem, hogy mit hogyan teszek a saját lakásomban, ő szintén a maga ura a sajátjában. Ha beszól, hazazavarom.
A WC-lehúzást nem is értem, hogy milyen helyzet az, amikor ő látja....
6: Nekem a szüleim, nagyszüleim ilyenek, így nekem ez volt a természetes, és nehéz volt kinevelődnöm belőle. bizonyos ideig nem is gondoltam, hogy a választottam a beteg, ha ugyanazt csinálja, amit a teljes környezetemtől életem során megszoktam.
De már megvan. :)
Nézzük a dolgok praktikus, racionális részét: miért mondja azt, amit.
Ha nem olyan szögben húzod le a vécézsinórt, akkor kiakad, és folyik bele a világba a víz, ami bizony sok-sok pénz.
Megoldás: a kedves férj vegyen egy nyomógombos, takarékos víztartályt, szerelje be, oszt szent béka.
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!