Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irritál a férjem viselkedése. Mit tegyek?
Szerintem az a gondja a férjednek, hogy begolyózik attól, hogy 0-24-ben otthon van. Ezt senki nem viseli simán, főleg, ha munkanélküliséggel járó stressz van mellette. Valószínűleg te is otthon vagy egész nap, vagy nem tudom, bölcsis-e a kicsi, tudsz-e dolgozni mellette. De ha egész nap össze vagytok zárva, a boltba meg egyébként is lemegy, akkor az a boltos csaj pont kéznél van, lehet vele jókat beszélgetni. Meglátod, ha elkezd dolgozni és lesznek új barátai, rögtön csökkenni fognak ezek a beszélgetések.
Ha úgyis 0-24-ben otthon van, ne várd el tőle, hogy minden időt veled töltsön. Mindenkinek szüksége van időre a párja nélkül, és ha a férjednek lennének barátai, valószínűleg a péntek/szombat estéket töltené külön. De nincsenek neki.
Szerintem feleslegesen bosszankodsz. Inkább arra figyelj, hogy a ti kettőtök szociális és szexuális élete rendben legyen. Aztán a munkaprobléma is rendbe jön, és minden rendben lesz.
Hát már bocs mindenkitől, de a legtöbb válasz miért olyan, hogy Te (kérdező) egy hisztis nő vagy, aki kombinálja magának a problémát?! Szerintem ez kicsit sem normális dolog, ha csak úgy lemegy és beszélget az eladólánnyal. Engem kiborítana. Pl. a vásárlók is azt gondolhatják, hogy a pasija, azért beszélget itt vele egész nap. jó, ez egy hülye példa volt :D lehetne a tesója is.
na mindegy, a lényeg, hogy volt már részem hasonlóban, h egy csajnak kibeszélte a pasim a személyes dolgainkat/dolgaimat is, és már bocs, de ez nem normális dolog! én akkor úgy összevesztem vele, hogy majdnem szakítottunk... az értésére adtam, h ezt nem csinálhatja, fordított esetben ő még féltékenyebb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!