Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem irritál nagyon...

Titeket nem irritál nagyon sok lány viselkedése? (lent)

Figyelt kérdés

Facebookon nézegettem az ilyen tipikus tinip*csákat és az egész üzenőfaljukon csak azt látom hogy a barátnői mindennap írogatnak neki h: jajjjjjjjj imádlak kicsimm:$$$$$$$$$$$$$(LLLLLLL) olyan gyönyörűű vaagy:$$$$$ holnap végre látom a fejecskédet:$$(LLLLLL) asszem adni fogjuk:// :$$$$$(LLL)(KKK)szeretlek nagyon kincsem:$$$(LLLLLLL)

Minden egyes képnél és üzenőfalon csak ez.. Jó én megértem hogy szeretik egymást,én is szeretem a barátnőimet mégse írogatok nekik naponta az üzenőfaljukra ilyeneket. Ráadásul még olyanokat is megosztanak amiket nem kéne..ott élik le az életüket és ott veszekednek,nem is ismerem őket, de kb mindenről képben vagyok róluk:D:D

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel engem nagyon irritáál..vagy csak én vagyok így?

16L

2011. júl. 23. 15:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, de az ő dolguk hogy ezt csinálják engem aztán nagyon nem tud érdekelni.
2011. júl. 23. 15:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Hányok tőle de lesz*rom.

18/F

2011. júl. 23. 15:43
 3/22 anonim ***** válasza:
49%

mintha csak az én kérdésemet írtad volna le

engem is borzasztóan irritál de sajna nem lehet vele mit csinálni

az még a jobbik eset ha csak fészen csinálják az én "barátnőim"(azért írom idézőjelben mert jóban vagyunk de mivel és nem vagyok olyan mint ők ezrt kiközösítenek de annyi baj legyen vannak normális bnőim is)

mindig ezt csinálják nem normális hangon beszélnek és minden reggel ölelgetik egymást

szerintem az nem normális

arról nem is beszélve hogy egyeseknek olyan pózolós képek vannak fent........

üdv egy 14 éves "normális" lány

2011. júl. 23. 15:44
 4/22 anonim ***** válasza:
76%

Kis libák mindig is voltak, vannak és lesznek. És ezt el kell fogadnunk. És amúgy meg engem is irritálnak :S:S:S

15/L

2011. júl. 23. 15:45
 5/22 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a válaszát örülök hogy nem vagyok egyedül vele..:D

15:44-es

kösz a kedves válaszod:D

amúgy nem szoktam nézegetni ugyanis idegesít de hát attól még feltehetek egy kérdést nem?:) ha téged meg ez zavar nem kell írni:D

amúgy meg nem irigkedem én azokra a lányokra;) nekem normálisabb életem van.

2011. júl. 23. 15:49
 6/22 anonim ***** válasza:
66%
Jól fel kéne pofozni őket, hogy észhez térjenek. Szánalmasak.
2011. júl. 23. 15:50
 7/22 A kérdező kommentje:
*irigykedem
2011. júl. 23. 15:50
 8/22 A kérdező kommentje:
hát igen.
2011. júl. 23. 15:51
 9/22 anonim ***** válasza:
85%
Ilyenkor egy lapáttal úgy fejbebasz*nám őket
2011. júl. 23. 15:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem, ha valami nem érdekel, akkor tényleg nem foglalkozom vele. Pláne nem úgy, hogy még egy hosszú kérdést is szentelek nekik. Hidd el ezek olyan nagy p*csák, hogy akkora életük van, és ezt meg kell mindenkivel osztani. Apuci megvesz nekik minden király cuccot aztán abban feszítenek. Egy ruhadarabért nem dolgoztak meg.
2011. júl. 23. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!