Titeket nem irritál nagyon sok lány viselkedése? (lent)
Facebookon nézegettem az ilyen tipikus tinip*csákat és az egész üzenőfaljukon csak azt látom hogy a barátnői mindennap írogatnak neki h: jajjjjjjjj imádlak kicsimm:$$$$$$$$$$$$$(LLLLLLL) olyan gyönyörűű vaagy:$$$$$ holnap végre látom a fejecskédet:$$(LLLLLL) asszem adni fogjuk:// :$$$$$(LLL)(KKK)szeretlek nagyon kincsem:$$$(LLLLLLL)
Minden egyes képnél és üzenőfalon csak ez.. Jó én megértem hogy szeretik egymást,én is szeretem a barátnőimet mégse írogatok nekik naponta az üzenőfaljukra ilyeneket. Ráadásul még olyanokat is megosztanak amiket nem kéne..ott élik le az életüket és ott veszekednek,nem is ismerem őket, de kb mindenről képben vagyok róluk:D:D
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel engem nagyon irritáál..vagy csak én vagyok így?
16L
mintha csak az én kérdésemet írtad volna le
engem is borzasztóan irritál de sajna nem lehet vele mit csinálni
az még a jobbik eset ha csak fészen csinálják az én "barátnőim"(azért írom idézőjelben mert jóban vagyunk de mivel és nem vagyok olyan mint ők ezrt kiközösítenek de annyi baj legyen vannak normális bnőim is)
mindig ezt csinálják nem normális hangon beszélnek és minden reggel ölelgetik egymást
szerintem az nem normális
arról nem is beszélve hogy egyeseknek olyan pózolós képek vannak fent........
üdv egy 14 éves "normális" lány
Kis libák mindig is voltak, vannak és lesznek. És ezt el kell fogadnunk. És amúgy meg engem is irritálnak :S:S:S
15/L
köszi mindenkinek a válaszát örülök hogy nem vagyok egyedül vele..:D
15:44-es
kösz a kedves válaszod:D
amúgy nem szoktam nézegetni ugyanis idegesít de hát attól még feltehetek egy kérdést nem?:) ha téged meg ez zavar nem kell írni:D
amúgy meg nem irigkedem én azokra a lányokra;) nekem normálisabb életem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!