Titeket nem irritál nagyon sok lány viselkedése? (lent)
Facebookon nézegettem az ilyen tipikus tinip*csákat és az egész üzenőfaljukon csak azt látom hogy a barátnői mindennap írogatnak neki h: jajjjjjjjj imádlak kicsimm:$$$$$$$$$$$$$(LLLLLLL) olyan gyönyörűű vaagy:$$$$$ holnap végre látom a fejecskédet:$$(LLLLLL) asszem adni fogjuk:// :$$$$$(LLL)(KKK)szeretlek nagyon kincsem:$$$(LLLLLLL)
Minden egyes képnél és üzenőfalon csak ez.. Jó én megértem hogy szeretik egymást,én is szeretem a barátnőimet mégse írogatok nekik naponta az üzenőfaljukra ilyeneket. Ráadásul még olyanokat is megosztanak amiket nem kéne..ott élik le az életüket és ott veszekednek,nem is ismerem őket, de kb mindenről képben vagyok róluk:D:D
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel engem nagyon irritáál..vagy csak én vagyok így?
16L
köszii a válaszokat:)
hát beteg vagyok egész nap csak az ágyban fekszem valamit kell csináljak és hát amúgy is érdekelt hogy másnak mi a véleménye erről:)
Inkább az a kérdés, hogy
1. minek jelölöd vissza őket, ha idegesítenek
2. mért nem tiltod le a rákba a bejegyzéseiket?
Engem sem érdekel senkinek a nyomora, hisztije (mondjuk én nem ez a korosztály vagyok, szerencsére nincsenek ilyen ismerőseim), ha meg valakire abszolút nem vagyok kíváncsi, letiltom, azt kész. Nem fog tudni róla. MEg ha tudna se érdekelne...
Ez kisebb rossz.
Én azt nem vágom, mikor egy kedves ismerősöm agyilag zokni barátnője napi 5-ször cserél profilképet, és azon az ég egy adta mindenkit bejelöl kb... O_o' Az ismerősömmel meg semmi bajom, értelmes csaj, emiatt nem tilthatom le, de ezt látom az üzifalamon. xD És nem tudom bekommentelni annak a csajnak, hogy kösse már fel magát a hülye neveivel együtt (nyünyő, komizz, nyunyi, stb...)
Amúgy könnyű mondani, hogy ne igazolja az ember vissza, a másik ilyen ismerősöm egy unokatesóm. Kiskamasz, még befolyásolható, és elkapta őt is ez a hülyeség. xD Reméljük kinövi. :D
Azért örülök, hogy mi még nem a neten éltük az életünket, akkor még elég újkeletű dolog volt az ilyesmi, mi inkább beültünk egy kávéra megbeszélni a dolgainkat. xD Amúgy meg ne foglalkozz velük, inkább hívd át a barátaidat, ne hogy már otthon unatkozz egyedül csak mert beteg vagy. xD
nagyon idegesít...de a legjobban az idegesit mikor a kibaxott magánügyeiket tárgyalják meg az üzenőfalon :S mértnem lehet levélben basszus ? Figy, ezt ma irta ki egy lány ismerősöm:
Zs.P.
Zs. T.-kicsi szerelmem*.*:D:D:"DDDDDDd holnap megyek Ágnes K. H.-szal a munkahelyedre:DD!!!! szóóólj feri bának h rakjon el nekem egy pár KUKIT*.*:D:D::DDDDDDDDD hmmm meghammogom:P:D:D:Dd szegény szerintem ma szívrohamot kapott a kis szexuális történeteimtől:|:"DDDD jó volt ma mind2-kel♥ na majd holnap pajtik;) joccaka pici puszi♥
mintha a gondolataimat olvastam volna :D a minap egyik, 14(!) éves ismerősöm (xy) pasija kiírta facebookon az üzifalára, h "szeretlek xy". erre írta az egyik srác, h "sikerült meghúznod?" erre xy: "nem húzott meg...-.- csak egy kicsit:P nah mind1 hagyjuk inkább...:D"
szóval még facebookon mindenkinek direkt kijelenti, h a taknyos fejét szétb*szták... annyira szánalmas... szerintem... engem még ezek tudnak felhúzni, de nagyon...
örülök, h nem vagyok egyedül :) 18L
Arról nem is beszélek, hogy sok idiótának a neve helyett "Coniii Csokinyuszi", "Mézessütiii", "Gumii Nyalessz" van kiírva.Meg a sok magát fényképezgető egyén , közben a képen alig látszik valami belőle, vagy a sötétség, vagy a fél arca(sem).És az a sok iii-betű,meg "puszcsííhh sziwem(L)(L)"...áhh kiakadok én is.Ja, és minden percben kiírja mit csinál."Unalom", rá öt perce "jóvolt tegnap", "5 perc múlva megyek", aztán megint valami.Nem értem miért a facen kell élni az életüket, mindenről mindenkinek tudnia kéne?!
Remélem kinövik előbb-utóbb.
14/l voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!