Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivan akkor ha egy Lány élö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor ha egy Lány élö szóban nem meri kimondani hogy szeret, holott a tettei, a szavai a viselkedése azt sugalják hogy igen! Miért lehet ez? És hogy lehetne neki segiteni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 12. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki te, ez a fiúk dolga.
2008. márc. 12. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad, hogy együtt vagytok-e, de a kérdésedből következtetve nem. A lány valószínűleg túl félénk, és amúgy sem szokásunk a férfiak szemébe mondani csak úgy, hogy "Szeretlek", minden előzetes nélkül. Ha nem "jártok", akkor így nem fogja neked megmondani. Valószínűleg ezért "küldi" a jeleket feléd. Hívd el valahová, ha neked is tetszik! :) ;)
2008. márc. 12. 19:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Szal , akkor nyugodtan nyugodjak meg! Mert szeret csak nem meri kimondani! Szal neis várjam el töle? Mondjuk tudom hogy szeret, csak valahogy az tenné rá a pecsétet! :)
2008. márc. 12. 19:37
 4/11 A kérdező kommentje:
De járunk! És minden frankó is! Csak nem meri kimondani még! :)
2008. márc. 12. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond előbb te mert ha magamból indulok ki én is mindig a pasira várok h először kimondja:D
2008. márc. 12. 20:16
 6/11 A kérdező kommentje:
én már azelött is mondtam vagy fél évvel :)
2008. márc. 12. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom mennyi idehe vagytok együtt, de sok lánynak idő kell ehhez a szóhoz. idő, meggyőződés, bizalom.

lehet, hogy fél kimondani. pedig nincs semmi következménye.

na, majd egyszercsak....

2008. márc. 12. 20:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz hogy elég friss, ezért nem is értem magam miért várom el, talán azért mert nagyon ugyérzem hogymegvan és nem értem miértnem meri! De nem gond kivárom! A Kapcsolatra éis képes voltam fél évet várni! Ezért magamat sem értem miért lettem ilyen türelmetlen :)
2008. márc. 12. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:

győződj meg róla tényleg szeret e.

sajnos lányoknál előfordul az előző pasi dolog.

Szerette az előzőt de az nem jött össze ezért próbálja másba beleszugerálni azt a fickót.

ha nem ez áll fenn, szerintem ne a szeretlek dolgot hangoztasd, hanem öleld át és búgd a fülébe, ""szeretsz édesem?""

egy idő után hátha megunja és magától mondja. (lány vok)

2008. márc. 12. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem is ki fogja mondani, de ne kérdezd meg! én is ilyen vagyok, és ha megkérdeznék akkor tuti hogy nemtudnék mit mondani...max hogy aha - az meg hogy esik? vagy ha ki is mondja hogy igen - azt a büvös szót akkor se mondta ki. szerintem várj, biztosan elérkezik az idő...csak lehet nála nem olyan gyorsan :)
2008. márc. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!