Anyukám viselkedése kibírhatatlan. Mit tanácsoltok? Fontos!
Anyám viselkedését nem tudjuk hova tenni a családdal...Apukámmal minden nap kötekszik, állandóan azt hangoztatja nekem is meg mindenkinek, hogy el akar válni, mégsem tesz érte semmit. Mindenbe és mindenkibe bele köt. Tegnap szóba hoztam hogy meg szeretné ismerni a szüleimet az a srác, akivel alakul valami, erre ő gondolkodás nélkül rá vágta hogy ne jöjjön, nem kell ide senki. Tegnap minden k*rvának el voltam hordva, mert több évnyi együtt járás után szakítottam a barátommal, és hogy biztos nekem viszketett a p*csám, azért lett vége. Inkább nem álltam le vele vitatkozni, mert nem neki lett volna igaza. A húgom pasija hónapokig!! volt nálunk, mivel nem jár iskolába, nekem a barátnőim, vagy haverok sose jöhetnek, pedig nem balhésak, csak a szobámba vannak. Én a tanulás mellett dolgozok, és ma ahogy jöttem haza a boltból, epésen megszólal hogy na van miből vásárolgatni... Ezt se tudom hova tenni, mert szerencsére nem állunk rosszul anyagilag. A bolhából is elefántot csinál, mindenkinek beszól, flegmázik. Próbáltunk vele beszélni, de sikertelenül. Főleg most hogy a saját fizetésemből vennék telefont, egyből jajj nagyon fontos...
19L (anyukám 48)
Ha tudjátok, vegyétek fel diktafonra, videóra a viselkedését. Úgy, hogy ne vegye észre.
Majd juttassátok el neki a felvételt. De adjatok neki lehetőséget arra, hogy azt egyedül nézhesse meg.
Ha látja majd magát kívülről, akkor meg fog változni a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!