Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irritál a férjem viselkedése. Mit tegyek?
Én inkább arra ösztönözném, hogy menjen el valami munkatárssal, rokonnal, mindegy, csak pasival néha sörözni és ott mondja el a dolgait, amiket veled nem akar megbeszélni. Van ilyen, nem csak házastársa lehet az embernek, kellenek a barátok is, velük teljesen más beszélgetni, mint a párunkkal.
Amúgy én is dolgoztam már boltban és tudom, milyen az, mikor valaki naponta kétszer lejött beszélgetni... Abból nyomulás is volt mindig, csak én finoman kiadtam az útját mindenkinek. Amúgy nem tudom, mintha a férfiak valami különös vonzerőt látnának a boltoscsajokban. :D
"A férjem nem dolgozik, a boltozást leszámítva 0-24ben itthon van."
A problémát inkább ebben látom. Ha nincs munkája, akkor ne otthon és a boltban szórakozzon, hanem menjen munkát keresni.
Akkor viszont nem tudom mi a bajod. Nem vagy féltékeny, tudod, hogy csak barátok. Nem lusta, csak állás nélkül van, keresi a munkát folyamatosan. Szeret titeket.
Ha majd elhelyezkedik, ott is lesznek kolléganők, csinosabbnál csinosabbak, akikkel a nap 8-10 órájában lesz együtt, nem csak fél órában.
Ugyanmár, nem kell csodálkozni, szokásos hiszti a semmiért.
Van egy férj, aki az égvilágon semmi rosszat nem csinál, csak néha beszélget egy nõvel, akivel ráadásul egyértelmûen nincs köztük semmi.
Erre a "kedves" feleség hisztizik, toporzékol, "fel tudna robbanni".
Akkor kivel is vannak a problémák jelen kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!