Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha a férjem egy züllött rokonát istápolja, támogatja anyagilag, kikéri magának, hogy vegyem tudomásul az ő családja fontos neki?
Hiába mondom neki ,hogy a családja én vagyok és a gyerekeink.A rokon egy kábítószeres ,italozó ,remisztő külsejű illető,akit a férjem még a munkahelyére is beprotezsált,bár nem egy a munkakörük.
Ma egy barátnőm jegyezte meg ,hogy egy gyanús külsejű emberrel látta a férjemet.
Én szégyellem ezt a rokont nagyon,diplomás ,normális nő vagyok.
- Mielőtt vagdalkoznék megpróbálnék megoldást találni.pl. elvonó (elhiszem,hogy a férjed segíteni akar,csak rossz módszert választott ezt kellene megértetni vele.A házasságotok is jobb lesz,ha nem az ellensége leszel,hanem a társa,aki segít megoldani egy hatalmas problémát)
- Az üresen álló ház a férjedé,nektek nincs rá szükségetek,a srác nem mehet a híd alá,miért gond,ha odaköltözteti,persze ideiglenesen.
Nagyon fontos,hogy a férjed megértse,ez a srác jelenleg nyeli a pénzt és így nem lehet egyről a kettőre jutni.De szerencsére a férjed nem lelketlen és segíteni akar,ezt tisztelni kellene benne és segíteni,hogy elérje a célját.A módszert kell megválasztani jól,mert most rosszul próbál jót tenni.Ne fordulj ellene,segíts neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!