Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha a férjem egy züllött rokonát istápolja, támogatja anyagilag, kikéri magának, hogy vegyem tudomásul az ő családja fontos neki?
Hiába mondom neki ,hogy a családja én vagyok és a gyerekeink.A rokon egy kábítószeres ,italozó ,remisztő külsejű illető,akit a férjem még a munkahelyére is beprotezsált,bár nem egy a munkakörük.
Ma egy barátnőm jegyezte meg ,hogy egy gyanús külsejű emberrel látta a férjemet.
Én szégyellem ezt a rokont nagyon,diplomás ,normális nő vagyok.
Én a helyedben beszélgetnék a férjeddel. Elmondanám, hogy mennyire belefáradtál abba, hogy te vagy az egyedüli családfenntartó. Hogy nem az a bajod, hogy kisegíti az unokaöccsét, hanem az, hogy ezzel nem oldódik meg semmi. Ha te ne adj' Isten munkanélküli leszel, akkor ott vagytok egy púppal a nyakatokon pénz nélkül, mert gondolom egy fizetésből nem igazán lehet spórolni. Mondd el a férjednek, hogy szerinted jobb lenne, ha elvonóval és hasonlóval segítenének a srácon, ha megpróbálnátok egyenesbe hozni az életét. Lényegtelen, hogy mennyire lett dinka a drogoktól, meg kell próbálni. Mert így azt éritek el, hogy egy életen keresztül rá fog szorulni arra, hogy pénzeljétek. Azt meg te nem fogod bírni, már most kikészültél ettől, stb.
Szóval gondold át ezt az egészet és beszéld meg vele normálisan. Ha nem változik a helyzet, és megteheted, egy kis időre menj el a szüleidhez, vagy más ismerősökhöz a gyerekekkel, hogy kipihend magad. Idegileg biztos kimerítő ez az egész. Ha ez után sincs változás, marad a válás felvetése, ha az se vezet eredményre, akkor a válás.
Igen, a családja már nem csak Te meg a gyerekek. De ahol már gyerek van, ott elsődleges szempont a gyerekeket figyelembe venni. Még ha az apjáról van szó, azt mondanám, tegyen meg érte mindent. De egy 29 éves fiatalember, aki drogos és alkoholista NE élvezzen elsőbbséget a gyerekekkel-feleséggel szemben!
Sokan annyira mondjátok, hogy a kérdező rosszindulatú, de nem tudom mit szólnátok, ha a ti férjetek szórná el a pénzt egy ilyen emberre.
Mert ok, segít rajta egyszer, kétszer, de aztán legyen elég...aki nem él a segítséggel, az nem érdemli meg. És csak azon lehet segíteni, aki akarja, hogy segítsenek, és változni is akar.
Az én párom is ilyen volt, a családjában mindenkit támogatott amíg le nem állítottam. Most én vagyok a szemét alak, pedig azok felnőtt emberek, könyörgöm, oldják meg.
Vessző előtt sosincs szünet, csak utána!!! Nagyon zavaró ha máshogy írsz.
Valóban illene jobban odafigyelnem a helyesírásomra, köszönöm, hogy erre nyomatékosan felhívtátok a figyelmemet.
Mindig ötös voltam helyesírásból iskolás éveim alatt, magamnak is ciki vagyok, hogy hemzseg az írásom a hibáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!