Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha a férjem egy züllött rokonát istápolja, támogatja anyagilag, kikéri magának, hogy vegyem tudomásul az ő családja fontos neki?
Hiába mondom neki ,hogy a családja én vagyok és a gyerekeink.A rokon egy kábítószeres ,italozó ,remisztő külsejű illető,akit a férjem még a munkahelyére is beprotezsált,bár nem egy a munkakörük.
Ma egy barátnőm jegyezte meg ,hogy egy gyanús külsejű emberrel látta a férjemet.
Én szégyellem ezt a rokont nagyon,diplomás ,normális nő vagyok.
Én teljesen megértelek, ez tarthatatlan! Lehet kettős életet él, lányokat futtat, technokolt árul ovisoknak. Nem csodálkoznék, ha katizna, vagy zsuzsizna is.
Üdv,
Egy szintén diplomás normális srác (de már tervezem a másodikat is!)
Szóval az unokaöccse már nem is családtag?
Szerintem aludj le,mert ez tuti eltúlzod.
A fiatalember apja alkoholista , sorsára hagyta a gyerekét már kamaszként , az anyja is továbbállt az alkoholista férj és problémás kamaszfiú mellől .
Pár évig a dédnagymama vette magához aki elkövetett mindent érte ,sajnos ő elhunyt .
Minden épezű ember belátja, hogy nem normális a narkós, alkoholista unokaöcsit pénzelni a család rovására. Bár megjegyzem én 1 ft-ot nem adnék neki. Aki hülye az haljon meg.
A legjobb az lenne, ha kis időre külön kassza lenne. Megmondod neki, hogy úgy adja oda a pénzét az unokaöccsének, hogy minden költséget feleztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!