Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a hétvégéket a hobbijának szenteli akkor az azt jelenti, hogy a családja nem elég fontos neki?
Ahol hobbi van és család, az valahol vagy a menekülés vagy a feltöltődés. Magamból indulok ki. Mikor zűrök voltak a magánéletemben, akkor örült mód kötöttem vagy olvastam. Olvasással, a kötésminta szemek számolásával az agyamat kellett lefoglalnom 100%-ban.
Mikor rendeződött a magánéletem, a nyugis korszak beköszöntött, akkor jött a hobbi megint elő, mint szórakozás. Ez már élvezet, szó sincs gondolatok lefoglalásáról. Itt már viszem magammal a férjemet, ez már lassan közös szenvedély.
Mindkét szituban fontos volt a családom. Míg az első esetben menekülés volt, a második esetben feltöltődés. Ha a férj magánéletében gondok vannak, akkor lehet menekülés is, ha viszont ha minden rendben van, akkor ugyanúgy feltöltődés. Ezt viszont neked kell tudnod, hogy melyik.
Amíg ketten vagytok, addig elmegy, hogy néhány órát szentel a saját hobbijának, de az egész nap már tényleg túlzás.
Én évekig minden hétvégén egy órát zenéltem. Ilyenkor eljött a nejem és a gyerek. Egy ideig ment a dolog, aztán mikor már a második gyermek is megvolt, kezdett nyomasztóvá válni. Ebben az időszakban már több időt igényel a család. Én a 25 éves hobbimmal szakítottam így néhány éve!
43/F
Ami igazán fontos,arra tud időt szakítani az ember.....
De az is számít,mennyit foglalkozik a hobbijával,tényleg túlzásba viszi e?
Mellette rátok is szakít e időt?
Off: Apuci, szerencsés a családod!:)
On: Nálam válóok. Férjem is hetente többször ment haverozni, de megoldottuk:) tudtommal boldog így:) nincs eltiltva, de nem megy minden másnap, mint anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!