Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki szereti a párját, ellen tud állni a csábításnak?
Ha valaki szereti a párját, akkor is érheti csábítás..baromság, amit írsz. Amikor rossz időszakot él át az ember, akkor meginognak.. Az pedig hogy rossz időszak van, nem jelenti, hogy nem szeretik egymást.
Gondolom még nem éltél át ilyet..talán majd egyszer.
A kérdés arról szólt, hogy HA valaki szereti a párját, AKKOR ellen tud-e állni a csábításnak? Szóval most az ilyen "már csak megszokásból vagyunk együtt", meg "nem is szeretem már", meg hasonló eseteket ki is vehetjük. A kérdés csak arról szólt, hogy ha szeretünk valakit, akkor hűségesek tudunk-e maradni hozzá.
Erre nekem a válaszom egy egyértelmű igen. Voltam már olyan helyzetben, hogy mélyponton volt a kapcsolatom, és bizony pont akkor bukkant fel valaki, aki úgymond el akart csábítani, de még ebben a helyzetben is habozás nélkül hűséges maradtam, pedig bevallom, külsőre nagyon tetszett.
De a tetszés meg a szerelem nem ugyanaz. Ha meg valakibe tényleg beleszeretek, akkor alapvető, hogy az előző kapcsolatot befejezem, mielőtt új kalandokba kezdenék.
A másik dolog, hogy nem kell belerohanni a házasságba. Akik fél meg 1 év után összeházasodnak, szerintem borzasztó módon elhamarkodják. Aztán amikor felszáll a rózsaszín köd, jön a "hát nem is szeretem már igazán", meg a megcsalások.
Vén kecske
Kicsit dezinformált vagy a női egyenjogúsági mozgalmakkal kapcsolatban...mert ez nem erről szól. A másik meg az, hogy a nők régen is ki tudták használni a férfiakat, irányították őket a háttérből. Tudod, az ördög legnagyobb fegyvere, hogy elhiteti, nem létezik.
Témához: én nem tudnám megcsalni a páromat, lassan 13 éve ő nekem a NŐ. ;)
"Arra gondolok, hogy ha valaki összeházasodik valakivel, akkor elméletileg hűséget fogad."
.
Az "elméletileg"-nek itt nincs keresnivalója!
Nem lehet később ezt mondani: bocsi, de megváltoztak elméleteim!
.
Ha valaki enged a csábításnsk, nem elcsábított, hanem hűtlen lesz. Becsapja önmagát és párját is.
Nem tudom gyakorlatból, de nagyon megalázó lesz az eset kitudása utáni magyarázkodni, esetleg a visszavételért könyörögni. Amennyiben mindezek sikeresek is, a tüske a másikban megmarad, a bizalmatlanság csírája előbb-utóbb szárbaszökken.
.
A csábítás nem hosszú időre szóló, "eredménye" viszont sokáig éreztet(het)i hatását.
A biblia szerint a no tiszteli ferjet
a ferj szereti feleseget maganal is jobban
ha valakit tisztelunk nem csaljukmeg Ha valakit szertunk ugyancsak nem csaljukmeg.
ha ez a ket elem alapja a hazassagnak akkor johet barmilyen kisertes semmi nem fog tortenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!