Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért mennek a nők férjhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek a nők férjhez?

Figyelt kérdés
vagy mit keresnek a nők a házasságban?
2013. nov. 1. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a spirituális lényege tetszik az esküvőnek/házasságnak, az, hogy vállaljuk hivatalosan, ország-világ előtt, hogy együtt vagyunk. Én nem a házasságban keresek bármit is, nem attól lesz jobb semmi. Én azért házasodom, hogy megmutassam a világnak hivatalosan is, hogy szeretem annyira a párom, hogy hivatalosan is összekössem vele az életem.
2013. nov. 2. 11:31
 12/21 A kérdező kommentje:
kösz utolsó a legjobb
2013. nov. 2. 18:01
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Az egymas a csalad es a tarsadalom iranti tisztelet kimutatasa a hazassag.

Nem osszedobjuk a szennyest hanem hivatalossan is egymas hozzatartozoi leszunk ferj es feleseg.

Ezt elismeri a csalad a baratok a hivatalok ez egy jogi viwszony a parkapcsolat jogi viszonyanak rendezese.

Amiota a vilag vilag miondig volt minden nepcsoportnal eskuvo unneppel nyilvanossan.

Nyiltan nem mondja KI SENKI DE OSZINTEN kicsitkevesebb az a no aki csak elettars nem feleseg.

2013. nov. 2. 18:35
 14/21 MrPifta ***** válasza:
csak azt nem értem, akkor az egynemű pároknak miért nem engedik. Nekik ugyanolyan fontos ez, mnt nektek. Neked attól még nem lesz kötelező.
2013. nov. 2. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:

Miert ne tarthatnanak ceremoniat az azonos nemuek?

siman barmelyik eskuvo szervezo iroda tud szertartas vezetot ajanlani aki olyan eskuvot celebral amilyet csak akarnak.Csak torvenyes nyoma nem mint eskuvo hanem mint bejegyzett elettarsi kapcsolat lesz

2013. nov. 2. 19:27
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Én azért mentem férjhez, mert megtaláltam azt a férfit akibe életemben először szerelmes lettem, akivel le akarom élni az életemet.

És hogy ehhez miért kell házasság? Nos nem kifejezetten kell. Csak így érzem teljesnek a kapcsolatot, hogy nem csak élettárs vagyok, hanem feleség. Ezt a férjem is így gondolta, ezért kért meg.

27/N

2013. nov. 2. 22:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert már annyira összeköt benneteket rengeteg dolog, az élet a szerelem, a gyerek. Aztán az már házasság nélkül nem olyan, mint házasságban.. De mindenképpen előszőr pár évet együtt kell élni és megismerni a másikat.
2013. nov. 3. 18:28
 18/21 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Azért mennek férjhez, mert megkérik a kezüket. :) A hapsik nem nyugszanak, míg meg nem kapják őket.

Mit keresek a házasságban? boldogságot. Nekem a férjem a biztonság, szeretet, gyengédség, szex, közös érdek, egy cél.

Minden nőnek kell egy hapsi és minden hapsinak kell egy nő. :) Így van kitalálva.

2013. nov. 3. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Én azért szeretnék férjhez menni, mert alapvetően ez így szokás. De a páromhoz azért, mert mindennél jobban szeretem, és minden egyes kis momentum, ami jobban összefűz minket rettentően vonzó számomra. Ha úgy tetszik: birtoklási vágyból. Persze nyilván el lehet válni, de már eleve az a szándék, hogy valaki el akar venni, az nagy megbecsülés jele, ami a nőknek jólesik.
2013. nov. 3. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez jó kérdés. Fogalmam sincs. (37 éves vagyok és nő.)

Karácsonyfát se állítok, mert nincs kedvem.

2013. nov. 6. 05:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!