Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz anyagi helyzet esetén elvárható egy férjtől, hogy váljon meg az értékes tárgyai egy részétől?
Az utóbbi időben anyagi nehézségeink vannak sajnos. Ez valószínűleg átmeneti. De akkor is minimum 2-3 éves időszakról van szó. Gyakorlatilag a számlák fizetési is nehézséget jelent jelenleg. Megtakarításunk pedig már nincs.
A férjemnek viszont van 5 hobbi autója. Ezek 30-40 éves régi kocsik. Ezek a kocsik a hobbija. Nagyon fontosak neki ezek a kocsik. Én arra gondoltam, hogy legalább az egyiket vagy esetleg kettőt eladhatna közülük, hogy míg nem rendeződnek a dolgaink legyen tulajdonképpen miből megélni. Ő viszont erről hallani sem akar. Azt mondta inkább megy a híd alá, de a kocsikat soha nem adja.
Én ezt eléggé önző viselkedésnek tartom. Viszont többen is azt mondták, hogy igaza van a férjemnek. Ti, hogy látjátok valóban igaza van? Vagy elvárható lenne, hogy megváljon ilyen helyzetben néhány kocsijától?
Én inkább eladnám valamimet, minthogy utcára kerüljek. Hobbi autókkal jár valahová vagy csak kiállítási "tárgyként" van a garázsban. Ha pénzt nem visz el nem adnám el addig amíg nem az van, hogy a házat viszik. Más esetben nem adnám és nem is várnám el, hogy eladja bármijét is. De attól is függ mennyi a pénz. Ha mindketten munkanélküliek vagytok és csak a 22 ezret kapja valamelyikőtök (1 háztartásban csak egynek jár)akkor is eladnám, vagy szeretném, h eladja. Pontozzatok le nyugodtan, de ha szarban a haza akkor mindent oda kell tenni amit csak lehet, (persze módjával). Én nem akarok azért kukából enni, mert az 5-ből nem tudok megválni egy autótól.
25/N
Kár, h a kérdező törölve lett vagy Ő törölte saját magát, (nem tudok privátot írni) mert sztem ezek a kocsik egymagukban megérnek 50-et nem összesen. Főleg ez a Porsche! Álom!
Főleg ez, kérdező, ezért külön puszi, mert ezt a képet egy naptárban már láttam és összevissza kerestem, de mióta!!! Küldök egy virtuális puszit, hogy általad végre megtaláltam az év fotóját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!