Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mitől jó egy férj? (Azon kívűl, hogy főz, mos stb. )
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 20:23
12/16 anonim válasza:
Nekem attól, hogy jó szerelmi partner, megvan köztünk az érzelmi intimitás és a testi is, és szellemi partnernek is jó.
Legyen önellátó fizikailag, én az összeköltözést is mellőzném.
13/16 anonim válasza:
Hát, az én férjem évente max 1x főz :) De ezen kívül kedves, őszinte, megbízható, okos, imádja a gyerekeit és engem is. Jó, szokott itthon porszívózni, de engem sokkal jobban érdekel, hogy rábízhatom a gyerekeket, 5 perc egyeztetés után simán ellátja őket egész nap és élvezik is mind a hárman.
14/16 anonim válasza:
Megbízható.Megértő.Kitartó.Vicces.Gyengéd.Gyerek és házzaság párti.Megbocsájtó.Kreatív.Önellátó.Hisz.
25N
15/16 zabmester válasza:
Attól, hogy nem akar megváltoztatni, hogy hagyja, sőt, jó neki, hogy az vagyok mellette, aki vagyok. Hogy vannak saját tervei, céljai, de mellette tisztában van vele, hogy nekem is vannak, és ezeket is tiszteletben tartja. Attól, hogy van véleménye, és az enyémre is kíváncsi. Hogy nem dönt a fejem fölött engem is érintő kérdésekben.
16/16 anonim válasza:
én a 2.kal tökéletesen egyetértek. Szeret, minden körülmények között, megértő, kedves, vicces, őszinte, hűséges, szorgalmas. Én a férjemre felnézek, (szó szerint is, mert 193 cm, én meg 150 :D), büszke vagyok rá. Még nincs gyerekünk, de tudom, hogy jó apa lenne. Nekem ettől jó férj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!