Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mitől jó egy férj? (Azon kívűl, hogy főz, mos stb. )
Szeret, odafigyel rám, gyengéd, ragaszkodó, szenvedélyes, kedves, megértő, érzelmes, gondoskodó, segítőkész, hűséges, megbízható, vicces, kiáll mellettem, ha valami problémám van, én vagyok neki az első (gyerek még nincs). Határozott, céltudatos, talpraesett, kreatív. Őszinte, de nem bántóan, elfogadja és tiszteletben tartja azokat a dolgaimat, amikben mások vagyunk, egyenrangú partnerként kezel.
Főznie nem kell, mert abszolút nincs érzéke hozzá. :)
Egy férj föz,mos???
Nekem nem attól jó a férjem..Igaz segít,de nem jellemzö rá,hogy mosogatna.....Néha besegít a házimunkába.Minden 2.hétvégén a gyerekekkel van míg én dolgozok.Mindketten dolgozunk hétköznap,megértö,a gyerekekkel foglalkozik a maga módján,végezzük a házkörüli teendöket.
Őszinte hozzám, bízik bennem. A problémáit, kételyeit, örömeit velem osztja meg.
Támogat abban, hogy tanuljak, jobb munkát keressek, képezzem magam. Főleg lelkileg.
Teljesen partner gyereknevelésben. A gondok és az örömök is közösek.
6# Ha megkérdeznénk a pasikat, hogy mitől jó egy feleség, a többségük tuti ezt mondaná:
Legyen jó az ágyban.
Jól főzzön.
Szép és csinos legyen.
Őszinte
Hűséges
Megbízható
Határozott és céltudatos
Szenvedélyes-kívánatos
A legjobbatbhozza ki belőlem (és időnként a legrosszabbat is:))
De a legfontosabb:
Szeret!!!!!
Szeretem!!!!
(Ezek mellett főz, mos, porszívózik,, ért a virágokhoz, és a ruhákat szebben hajtogatja,mezért ha utazunk a táskába ő hajtja még az enyémeket is, de nem ezektől jó férj, ha ezutóbbiak nem lennének sem szeretném kevésbé)
Vannakmazért rossz tulajdonságai is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!