Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Számotokra mitől jó egy férj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mitől jó egy férj? (Azon kívűl, hogy főz, mos stb. )

Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Attól,hogy megbízható társ,hogy őszinte és önzetlenül szeret.Most pedig becsukom a mesekönyvet...
2013. okt. 27. 20:27
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Szeret, odafigyel rám, gyengéd, ragaszkodó, szenvedélyes, kedves, megértő, érzelmes, gondoskodó, segítőkész, hűséges, megbízható, vicces, kiáll mellettem, ha valami problémám van, én vagyok neki az első (gyerek még nincs). Határozott, céltudatos, talpraesett, kreatív. Őszinte, de nem bántóan, elfogadja és tiszteletben tartja azokat a dolgaimat, amikben mások vagyunk, egyenrangú partnerként kezel.

Főznie nem kell, mert abszolút nincs érzéke hozzá. :)

2013. okt. 27. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Egy férj föz,mos???

Nekem nem attól jó a férjem..Igaz segít,de nem jellemzö rá,hogy mosogatna.....Néha besegít a házimunkába.Minden 2.hétvégén a gyerekekkel van míg én dolgozok.Mindketten dolgozunk hétköznap,megértö,a gyerekekkel foglalkozik a maga módján,végezzük a házkörüli teendöket.

4/16 anonim ***** válasza:
62%
Az enyém nem mos, nem főz, de jó férj. MErt szeret. Ennyi.
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Őszinte hozzám, bízik bennem. A problémáit, kételyeit, örömeit velem osztja meg.

Támogat abban, hogy tanuljak, jobb munkát keressek, képezzem magam. Főleg lelkileg.

Teljesen partner gyereknevelésben. A gondok és az örömök is közösek.

6/16 anonim ***** válasza:
64%
Amikor jó felesége van. A jó feleség mikor jó?
2013. okt. 27. 20:41
 7/16 A kérdező kommentje:

6# Ha megkérdeznénk a pasikat, hogy mitől jó egy feleség, a többségük tuti ezt mondaná:

Legyen jó az ágyban.

Jól főzzön.

Szép és csinos legyen.

2013. okt. 27. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell hogy főzzön, mosson, takarítson. Elég ha szeret engem és a gyermekünket.
2013. okt. 27. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
6-os, miért nem teszed fel kérdésben, hadd nyilatkozzanak a jelenlevő férfiak is! :)
2013. okt. 27. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:

Őszinte

Hűséges

Megbízható

Határozott és céltudatos

Szenvedélyes-kívánatos

A legjobbatbhozza ki belőlem (és időnként a legrosszabbat is:))

De a legfontosabb:

Szeret!!!!!

Szeretem!!!!

(Ezek mellett főz, mos, porszívózik,, ért a virágokhoz, és a ruhákat szebben hajtogatja,mezért ha utazunk a táskába ő hajtja még az enyémeket is, de nem ezektől jó férj, ha ezutóbbiak nem lennének sem szeretném kevésbé)

Vannakmazért rossz tulajdonságai is :P

2013. okt. 27. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!