Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leginkább a pénzért kötöttetek volna házasságot megbocsájtanátok ha kiderülne, hogy a férjetek hónapok óta félrelép?
Szerintem ezzel nincsen semmi gond. A kapcsolattal szemben mindkét félnek vannak elvárásai. A nő a pénzt, anyagi biztonságot várja el, a férfi pedig a szexet. Ha mindketten megkapják amire "szerződtek", akkor nincs semmi probléma a megcsalással, hiszen az nem képezte a "szerződés" tárgyát.
És egyébként az itten álszenteskedő válaszadók nem tudom hol élnek, ez egy teljesen általános jelenség, ha valaki nem egy magyar kisvárosban lakik.
Az utolsó teljesen reálisan leírta a dolgokat. Ezt én is így látom, mivel itt egy "alkuról" van szó, nem kell ezt túlmisztifikálni.....
Ha ilyen feltételekkel kötöttem volna házasságot, akkor egyáltalán nem venném zokon a megcsalást, hiszen a házasság alapja nem a kölcsönös szeretet volt. Ha nincs meg a szeretet, akkor a felek máshol keresik a boldogságot, mivel az emberi természet része a boldogságmaximalizálás. A gyermek kérdése itt egyáltalán nem számít.
Jogos a sértődés. Én is megsértődőm, ha Bözske-néni nem nálam veszi a krumplit, pedig mégcsak nem is vettem el feleségül. Se a krumplit, se a tramplit.
Egy lakótelepy zöldséges
a 21-ben van a fontos részlet. A sértődés azért lehet, mert nincs megbeszélve a szerződés tárgya. A jó megbeszélésekhez jó kommunikációs készségek és a másik egyenrangúként kezelése szükséges. Mivel egy ilyen kapcsolatban pont ez hiányzik, elcsúszások lehetnek abban, hogy ki mit vár el a másiktól.
Én pl. elvárom az egészségem nemveszélyeztetését a partneremtől bármilyen viszonyban. Azt pedig nehéz úgy, hogy nem beszéljük meg, hogy ebben az intim viszonyban még mások is részt vesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!