Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár éve már nem érzem jól magam a házasságomban, csak örlődöm magamban? Merjek válni?
Figyelt kérdés
Két gyerekünk van,még kicsik.Anyagilag meglennék,a férjem nélkül,sőt úgy érzem,hogy nélküle jobban haladnék ,mint így együtt.Alig beszélgetünk,ha én nem szólok hozzá,ő nem szól.Hazajön a munkából és nézi tv-t.Lusta,könyörögnöm kell ha bármit is meg akarok vele csináltatni.Nagyon sokat dohányzik és húst hússal enne minden nap,ezt nagyjából meg is kapja,aztán engem kér számon,hogy nincs úgy pénz.Ez még nem is a legnagyobb gond,de abszolút nem kívánom már,nem szeretem.Nem akarok vele együtt lenni,már azt sem szeretem ha hozzám ér.Igyekszem a gondjaimat magamban tartani,és a gyerekek miatt sosem vitázok...de már nem bírom sokáig.2013. okt. 25. 09:39
21/22 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogyha nem oldjátok meg a problémákat, egy új kapcsolatban ismétlődhetnek a káros minták. Olyan nincs, hogy csak az egyik rontotta el.
22/22 anonim válasza:
4: Miért gondolkodol végletekben?
Megszűnhet úgy a kettőtök párkapcsolata, hogy a gyerekek közelében maradtok, mint szülők. Olyan életet alakíthattok ki, amilyen megfelel Nektek. Milyen akadályt látsz ez előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!