Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár éve már nem érzem jól magam a házasságomban, csak örlődöm magamban? Merjek válni?
Szia!
Nem olvastam az összes választ, viszont azokkal egyet értek, hogy ezt meg kéne beszélni a pároddal mielőtt beadod a válási kérelmet. Igazából Te nem veszítesz ezzel semmit, mert ha nem is sikerül megbeszélni, változtatni a jelenlegi helyzeten, úgyis csak a válás marad. Talán a gyerekek miatt megérdemli, hogy kapjon egy utolsó esélyt. Ha nincs kilátásba, hogy új párod legyen, akkor az a pár hónap ide, vagy oda már nem ront a helyzeten, de legalább nyugodtan léphetsz tovább, hogy Te megpróbáltad, és ezt majd elmondhatod a gyermekeidnek is, ha felnőnek.
Mit rinyálsz te is? Egyes nőknek ba.meg semmi sem jó!
Húst hussal, igazi férfi.
Persze, mi jó a gyereknek?
Az jó, hogy az apjuk alázza az anyjukat és telifüstöli a lakást? Ugye, nem? Talán jó lenne, ha az apa is tekintettel lenne másra, nemcsak mindig az anya!!
"abszolút nem kívánom már,nem szeretem.Nem akarok vele együtt lenni,már azt sem szeretem ha hozzám ér."
Nincs miről beszélni. Te nemcsak,hogy nem szereted, hanem iszonyatosan gyűlölöd ezt az embert, megfojtanád egy kanál vízben.
Szerinted kifelé nem látják a gyerekeid, hogy gondban vagy.
Szerintem ez nagyon nem így van.
Az én anyukám is ezt csinálta, mindig vetített, hogy megóvjon bennünket, amikor elég nagyok lettünk és félszavakból leszűrtük, hogy gáz van, az maga volt a döbbenet. Sokszor utálom, ha apuról panaszkodik vagy rosszat mond, úgy jön le, mintha az egész élete egy kalap ürülék lett volna, mintha mi tehettünk volna arról, hogy nem lépett le már réges régen. Mit tehetek én arról, hogy félt lépni?
Az ellenkezőjét érte el vele, nálam legalábbis nem jött be ez a feláldozásos téma. Nem szerettem volna kevésbé vagy jobban, ha elváltak volna, viszont mindenkit megkímélt volna a megjátszástól és a bűntudattól.
"Nincs új pár kilátásban,nem is akarok.Csak boldog akarok lenni a gyerekeimmel."
Na ezt sürgősen felejtsd el. Ebből lesznek a mártír anyukák.
Mi lesz veled, ha a gyerekeid elköltöznek, családjuk lesz? Ottmaradsz egyedül, besavanyodva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!