Hogyan nyomjam el magamban a saját család iránti vágyat?
Én is hasonlóképp vagyok, mint a 2. válaszoló: 25 éves vagyok, 5 éve van párom és egyre jobban vágyom arra, hogy végre családot alapítsunk és babánk legyen (ő erről nem nagyon nyilatkozik, bár családcentrikus és szereti a gyerekeket).
Iskolásként azt gondoltam, huszonegy-két évesen már lesz gyerekem, mivel fiatal anyuka szerettem volna lenni (Anyum is az volt). Később ez úgy módosult, hogy 25 éves koromig igazán összejön majd a baba.
Most ott tartok, hogy nem 30 évesen szeretnék szülni - értelemszerűen előtte - és lehetőleg még "a tesóját" is 30 alatt szeretném... egyre kisebb rá az esély és ez borzasztóan bánt... Persze, részint bennem van a hiba, hogy korlátokat szabok magamnak, mintha ezen múlna bármi is, holott a párommal nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást és elvileg "csak ez számít". De talán pont ezért, szeretném, ha ily módon ketten végre egyek lennénk és lenne egy kis Cs. vagy kis B. :D
nekem ez fura. az ismerőseim közül egyet sem tudok, aki ennyire fiatalon már babára vágyott volna. sztem előbb tanulj, szerezz jó végzettséget és dolgozz. utána is lehet gyereket szülni, és némi karrierrel a hátad mögött könnyebb neki biztosítani a megfelelő anyagi körülményeket.
ne kapkodd el, ne ez legyen a legfontosabb. 25-27 évesen is lehetsz anyuka, akkorra már több tapasztalatod lesz az életről, amit átadhatsz a gyerekednek. legalábbis én így gondolkodom erről. 2 év hamar elszáll, ha elfoglalod magad, és nem ezen agyalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!