Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után mikor lehet felvetni legkorábban, hogy a nő újra figyeljen oda magára?
Szerintem azért heti 1 szőrtelenítés mindjárt vagy 15 perc, hajmosás tusolással egybekötve még 15 perc, hajszárítás, felöltözés, egy kis szempilla spirál pirosítóval... ezek nem nagy dolgok. Nem vagyok piperkőc, de ha tudom, hogy 6kor kel a lányom, én képes vagyok felkelni 5.30kor, hogy megigyam a kv-mat, felöltözzek, fogmosás, fésű stb..
Ha bulizni eljár, akkor sminkel??
Lehet úgy is figyelni magára, ha nem jár masszázsra, kozmetikába, körmöshöz és fodrászhoz. Ugyanis ezeket mindet el lehet intézni otthon. Még a haj festését is. A baba 2 alvása között is. Szerintem mindenki iszonyatosan fáradt ilyenkor, de attól még nők vagyunk, nem csak anyák.
Végső megoldásként esetleg vegyél neki egy bérletet, vagy vannak ilyen átalakítós akciók, pl. pár éve vettünk sógornőmnek egy ilyet, hogy lássa, milyen tudna lenni, ha akarna. Nem volt belőle sértődés. 15e volt, fodrász, smink, köröm :)
Gyerkőc milyen idős? Előtte is hanyagolta magát?
Fél éves a gyerek, előtte nem hanyagolta magát.
Nadrágba és hosszú ujjúba megy, így nem látják hogy szőrös a lába meg a hónalja.
De miért kellene kihozni magunkból a maximumot?A nőket agyon nyomja a sok szerep,amiben egyszerre kellene magas szinten teljesíteni és úgy tenni,mintha ez milyen könnyű és csodálatos dolog lenne,ami az egyetlen dolog,ami boldoggá és teljessé teheti a nő és kôrnyezete életét.Vagyis legyünk fiatalok,fittek, jó anyák,jó feleségek,jó szeretők,szüleinknek jó gyereke és persze legyen karrierünk,de legalább 8 òrás állásunk.Es ha ezekből valamelyik nincs,akkor semmit sem érünk.
Ha neki jó szőrösen,legyen az.Ha ez zavar,mondd meg,ne tökölj,beszéljėtek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!