Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem bejelölte a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem bejelölte a volt barátnőjét és rá irt, szóval levelezni kezdtek mig nem vettem észre, arra hivatkozott, hogy csak kiváncsi volt hogy él mi van vele stb?

Figyelt kérdés
és hogy azért titokban mert tudta hogy fogok reagálni, de én nem hiszem el azóta nem tudom tul tenni magam rajta, bármit mond. Ugy meg bántott evvel, hogy mindég felhozódik és veszekszünk. Szerintetek is én fujom fel a dolgot?
2013. okt. 8. 10:45
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
ő is ezt mondta, de mégse tudom tul tenni magam rajta, már nem tudom hogy mit csináljak. Teljesen kikészit ez a dolog, minden nap nincs olyan, hogy ne jöjjön rám a sirás.
2013. okt. 8. 11:26
 22/34 anonim ***** válasza:
42%

Érdekes dolog, hogy itt mindenki ennyire megengedő ilyen ügyben, szerintem nem ez az általános.

Meg hogy felnőtt ember, ne korlátozd, ennyi erővel semmi beleszólásod nincs, mit csináljon a másik.

Szerintem nem normális dolog tartani a kapcsolatot, mert az a múlt, le kell zárni.

Persze senki sem mondta, hogy le kell tagadni, de ha nem muszáj, szerintem nem kell vele foglalkozni.

Ettől a barátok maradtunk dumától meg falra mászok, akivel volt testi kontaktusod, azzal szerintem nehéz barátként bánni csak úgy, nem egészséges.

Barátnőm is ilyen volt, sikeresen leszoktattam róla, bár ő még a közös fényképalbumukat is a kezembe adta, akkor szakadt el a cérna nálam, kiosztottam rendesen.

2013. okt. 8. 11:30
 23/34 anonim ***** válasza:
65%
Titokban csinálta, mert tudta, hogy Te balhéznál. Vagyis tisztában volt vele, hogy ez neked rosszul esne mégis nagy ívben szart rá. Hát nekem sem tetszene! És nem azért, mert ír valakinek, hanem azért, mert tudja, hogy mit okoz vele és még sem érdekli.
2013. okt. 8. 11:39
 24/34 Je Veux ***** válasza:
52%
Ezt a hisztit.
2013. okt. 8. 11:53
 25/34 A kérdező kommentje:
nem volt vele testi konktaktusa, még 17-éves korában járt hozzá, most meg már 31-éves, de ez dühit fel hogy ennyi év után eszébe jut, hogy mi van vele.
2013. okt. 8. 12:17
 26/34 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a többiek válaszát, de én teljesen meg tudlak érteni. Nekem is hasonlóképpen rosszul esett volna. A gáz itt hogy a férjed nem fogja fel, h neked ez rosszul esik. az lenne a minimum h figyelembe veszi az érzéseidet. Én néhány napig tuti nem szólnék az enyémhez...

De ezen kívül van/nincs gond a kapcsolatotokkal??

2013. okt. 8. 12:44
 27/34 anonim ***** válasza:

Ez is, mint minden, egyetértés kérdése. Az is normális, ha az ember tartja a kapcsolatot a régi partnerével és az is elfogadott lehet, ha semmit nem tud róla. Egy a lényeg. Hogy adott kapcsolatban mindkét fél ugyanúgy vélekedjen erről a kérdésről és mindkét fél ugyanúgy viselkedjen.

Mi a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy egyikünk se tartja a kapcsolatot a múltbeli partnerekkel, nincs sms, nincs levelezés, semmi. A férjem kérése volt, mivel neki rengeteg barátnője volt előttem, megszámlálhatatlan, nekem meg csak kettő. Ő úgy gondolta, hogy én érek annyit neki, hogy nem akarja hogy gond legyen, ezért hozta ezt a szabályt, és én is belementem, mert számomra ő mindennél fontosabb. Sőt, jól is esett a figyelmessége. Azóta mindketten ehhez tartjuk magunkat. Nagyon ritkán szokott csak eszembe jutni a régi partnerem, de már kizárólag csak mint ember érdekel, hogy hogyan alakulhatott az élete, de akkor sem keresem meg, a férjem kívánsága nekem mindennél többet ér.

Szóval jussatok közös nevezőre ez ügyben. Te mond el hogyan lenne jó neked, ő is mondja el hogyan lenne jó neki és a kettőt közelítsétek egymás felé, míg eléritek azt a pontot, ami mindkettőtöknek megfelel és akkor úgy kell élni azután és ennyi. Ha ilyen kérdésben egyikőtök figyelmen kívül hagyja a másik kérését, abból óriási patálé lehet és simán mérgezi a kapcsolatot egy ilyen hozzáállás.

2013. okt. 8. 12:49
 28/34 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy most távol vagyunk egymástól ugy értem nem közelit egyikünk sem, én haragszok ő meg megint sértve érzi magát, mert ezen balhézok még mindég, pedig ő már meg magyarázta azt gondolja. De ezt szerintem nem lehet kimagyarázni, várom hogy ő lépjen valamit de amilyen büszke nem fog, avval jön hogy ő nem csinált semmit.
2013. okt. 8. 13:03
 29/34 anonim ***** válasza:

Pedig ebben semmi rossz nincs. Nekem is ismerőseim FB-n az exeim, sőt van olyan majdnem anyósom is, aki rám szokott írni, érdeklődik. Annyi, hogy én ezeket elmondom a páromnak.

Nyilván azért csinálta titokban, mert tudja, hogy te cirkuszolsz vele.

2013. okt. 8. 13:17
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Minden második kérdés megerősíti bennem azt, hogy a 16 éves lányomnak több esze van, mint némelyik házas embernek :( NEm csodálkozom a válások számán.
2013. okt. 8. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!