Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem bejelölte a volt barátnőjét és rá irt, szóval levelezni kezdtek mig nem vettem észre, arra hivatkozott, hogy csak kiváncsi volt hogy él mi van vele stb?
Érdekes dolog, hogy itt mindenki ennyire megengedő ilyen ügyben, szerintem nem ez az általános.
Meg hogy felnőtt ember, ne korlátozd, ennyi erővel semmi beleszólásod nincs, mit csináljon a másik.
Szerintem nem normális dolog tartani a kapcsolatot, mert az a múlt, le kell zárni.
Persze senki sem mondta, hogy le kell tagadni, de ha nem muszáj, szerintem nem kell vele foglalkozni.
Ettől a barátok maradtunk dumától meg falra mászok, akivel volt testi kontaktusod, azzal szerintem nehéz barátként bánni csak úgy, nem egészséges.
Barátnőm is ilyen volt, sikeresen leszoktattam róla, bár ő még a közös fényképalbumukat is a kezembe adta, akkor szakadt el a cérna nálam, kiosztottam rendesen.
Nem olvastam el a többiek válaszát, de én teljesen meg tudlak érteni. Nekem is hasonlóképpen rosszul esett volna. A gáz itt hogy a férjed nem fogja fel, h neked ez rosszul esik. az lenne a minimum h figyelembe veszi az érzéseidet. Én néhány napig tuti nem szólnék az enyémhez...
De ezen kívül van/nincs gond a kapcsolatotokkal??
Ez is, mint minden, egyetértés kérdése. Az is normális, ha az ember tartja a kapcsolatot a régi partnerével és az is elfogadott lehet, ha semmit nem tud róla. Egy a lényeg. Hogy adott kapcsolatban mindkét fél ugyanúgy vélekedjen erről a kérdésről és mindkét fél ugyanúgy viselkedjen.
Mi a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy egyikünk se tartja a kapcsolatot a múltbeli partnerekkel, nincs sms, nincs levelezés, semmi. A férjem kérése volt, mivel neki rengeteg barátnője volt előttem, megszámlálhatatlan, nekem meg csak kettő. Ő úgy gondolta, hogy én érek annyit neki, hogy nem akarja hogy gond legyen, ezért hozta ezt a szabályt, és én is belementem, mert számomra ő mindennél fontosabb. Sőt, jól is esett a figyelmessége. Azóta mindketten ehhez tartjuk magunkat. Nagyon ritkán szokott csak eszembe jutni a régi partnerem, de már kizárólag csak mint ember érdekel, hogy hogyan alakulhatott az élete, de akkor sem keresem meg, a férjem kívánsága nekem mindennél többet ér.
Szóval jussatok közös nevezőre ez ügyben. Te mond el hogyan lenne jó neked, ő is mondja el hogyan lenne jó neki és a kettőt közelítsétek egymás felé, míg eléritek azt a pontot, ami mindkettőtöknek megfelel és akkor úgy kell élni azután és ennyi. Ha ilyen kérdésben egyikőtök figyelmen kívül hagyja a másik kérését, abból óriási patálé lehet és simán mérgezi a kapcsolatot egy ilyen hozzáállás.
Pedig ebben semmi rossz nincs. Nekem is ismerőseim FB-n az exeim, sőt van olyan majdnem anyósom is, aki rám szokott írni, érdeklődik. Annyi, hogy én ezeket elmondom a páromnak.
Nyilván azért csinálta titokban, mert tudja, hogy te cirkuszolsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!