Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem bejelölte a volt barátnőjét és rá irt, szóval levelezni kezdtek mig nem vettem észre, arra hivatkozott, hogy csak kiváncsi volt hogy él mi van vele stb?
Hát az én csőrömet is piszkálja néha, hogy mi lehet egy régi nagy szerelemmel, mert szívem szerint felvenném vele a kapcsolatot.
Ha mindegy lenne neki a múlt, akkor mindegy lenne az is, hogy mi van vele. Ezt saját példából is tudhatod, ha végiggondolod, hogy ki hagyott benned mély nyomot.
Megértem hogy zavar, igazad van, minden más kifogás.
Igen, te reagálod túl. Feleslegesen féltékenykedsz meg veszekszel, téged vett el, nem őt, de attól még, hogy már nincs köztük semmi, fészbukon még bejelölhetik egymást.
Nincs ebben semmi. Nekem a legtöbb exem ismerős face-en is, a férjemnek is. Sőt, mikor vmelyikünk exének gyereke születik, megházasokdik, szülinapja van, rájuk is írunk. Ugyanis attól még, hogy véget ért a kapcsolat meg a szerelem, nem utáljuk egymást, emberi módon értek véget a kapcsolatok, valakivel az utcán is megállunk beszélgetni, ha összefutunk. És nem, nem vagyunk féltékenyek. Bízunk a másikban, a házasságunkban, és magunkban, és nem tartjuk 7 lakat alatt a másikat, ilyen hülyeségeken pedig végképp nem szoktunk veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!