Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem bejelölte a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem bejelölte a volt barátnőjét és rá irt, szóval levelezni kezdtek mig nem vettem észre, arra hivatkozott, hogy csak kiváncsi volt hogy él mi van vele stb?

Figyelt kérdés
és hogy azért titokban mert tudta hogy fogok reagálni, de én nem hiszem el azóta nem tudom tul tenni magam rajta, bármit mond. Ugy meg bántott evvel, hogy mindég felhozódik és veszekszünk. Szerintetek is én fujom fel a dolgot?
2013. okt. 8. 10:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem bízol a férjedben, akkor nálatok komoly gond van.

Mi még a volt férjemmel és a feleségével is találkozunk a volt anyósom nevenapján pl. Egyikünk sem csinál ebből problémát.

2013. okt. 8. 11:08
 12/34 anonim ***** válasza:
43%

De birom ezt a sok megértő mártírt! Pfff. Pontozzatok le nyugodtan lesz@rom.

De mikor veletek csinálnák ezt mindjárt nem igy beszélnétek! A múlt az múlt, mi a fenét érdekel engem az ex?? Hogy fájdalmat okozzak annak akivel most vagyok? Óóó nincs abban semmi- mondjátok, persze, amikor meg megvagytok csalva jöttök ide sirdogálni! Biztos olyan balhét csapné ha az én párom csinálna ilyet, hogy egy évig megemlegetné! De tudja is milyen vagyok, inkább nőre se néz, no de nem is vagyok megcsalva!

2013. okt. 8. 11:08
 13/34 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, próbáltam jól viselkedni nem gondolni rá jóban is voltunk pár nap, de aztán csak megint felhoztam és ő ugy kiakadt ezen, hogy most még neki áll feljebb. Ez meg még jobban bánt, hogy még ő haragszik meg nem bánja, hogy mit érzek.
2013. okt. 8. 11:09
 14/34 anonim ***** válasza:
13%

Neked mi közöd ahhoz, hogy egy felnőtt ember kinek ír?

Nőként irom neked ezt, és még annyit hozzáfűznék, hogy ha nekem az aktuális társam meg merné engedni magának azt a primitivséget, hogy felnőtt ember létemre meg merje engedni magának, hogy korlátozzon bármibe is, úgy elküldeném melegebb éghajlatra, hogy attól koldulna.

Neveletlen egoizmus netovábbja amit teszel.

2013. okt. 8. 11:09
 15/34 anonim ***** válasza:
24%
Kedves kérdező, jó anyád nem tanitotta meg neked, hogy mit jelent az a szó, hogy felnőtt ember, és szuverén jog?
2013. okt. 8. 11:10
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen bibi van a történetben, hogy titokban csinálta.

Ez egy normális kapcsolatban tök természetes dolog kéne, hogy legyen, ha ő úgy érzi, hogy titkolóznia kell, akkor vagy te vagy irreálisan féltékeny, vagy ő sántikál valami rosszban... de a leírás alapján én az elsőre tippelnék.

Párom mai napig tarja a kapcsolatot az egyik exével, de soha nem titkolta el, ha írt neki. (Persze az orromra se köti, hogy épp miről leveleznek, de nem titok)

2013. okt. 8. 11:11
 17/34 anonim ***** válasza:

"De tudja is milyen vagyok, inkább nőre se néz, no de nem is vagyok megcsalva!"

Nos, nálunk nincs ekkora diktatúra, mégsem vagyok megcsalva. Ugyanis szeretjük egymást, és meg is bízunk egymásban. Azpedig, hogy rá sem nézhet másra, még nem biztosíték arra, hogy nem fog megcsalni, aki félre akar menni, az megoldja, aki meg nem, annak lehet bármilyen hosszú a póráz, nem fog, és kész.

2013. okt. 8. 11:12
 18/34 A kérdező kommentje:
na látod pont én is azt mondtam, hogy minek csinálta titokban, de erre ő tudta hogy milyen perpatvart csináltam volna, na de ez nem maradt el mikor megtudtam.
2013. okt. 8. 11:15
 19/34 anonim ***** válasza:

Engem ebben egyedül a titkolózás ami picit zavar. Viszont lehet azért nem evrte nagy dobra, mert nem tulajdonított neki jelentőséget.

Viszont tény, a párodnak is, neked is nekem is van múltunk. Nem tehetünk úgy, mintha nem érdekelne, nem száímtana.

A munkahelyem egy hete összeolvadt egy másik munkahelyel. AKivel összeolvadtunk ott dolgozik a volt barátom. Napok óta tervezem, hogy felhívom, eddig nem volt hozzá elérhetőségem. Elmondtam a férjemnek és ő is támogatott, hogy persze vegyük fel a kapcsolatot, mert tudja, hogy nem azért keresném meg, mert bármit is kaarok tőle, hanem, mert kíváncsi vagyok rá, hogy mi lehet vele.

2013. okt. 8. 11:21
 20/34 anonim ***** válasza:
37%
De kérdem ln, mi az, hogy titokban csinálja? Mindig együtt szoktatok fészbukozni egymás ölében vagy mi a faszom? Én is tartom a kapcsolatot az exeimmel, és a nejem is. Ebben semmi kivetnivaló nincs. És titokban, mivelhogy nem szoktunk egymás fészbuk fiókjában turkálni, mert megbízunk a másikban. Titokban... Muhhaha... beszarás... Vagy minden levélváltásáról kérsz egy cc-t?
2013. okt. 8. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!