Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi volt a titkuk a "régi asszonyoknak" akiket nem hagyott el a férjük egy másik nőért?
Manapság a házasságok többsége még a tizedik évfordulót sem éri meg. Az ok: elhidegülés, megcsalás stb.
Vannak olyan ismerőseim akik 35-40 éve házasok és eszükbe sem jutott soha a megcsalás sőt még ennyi év után is szeretik, tisztelik a párjukat.
Mi a véleményetek, miért van ennyi tönkrement házasság?
Természetesen régebben is lehettek jó házasságok, szeretetben évtizedekben keresztül, de a kérdés nem erről szólt.
Nem megy tönkre több házasság, mint régebben, csak a tönkrement házasságból manapság kilépnek az emberek, és jól teszik. Nme maradnak csak azért együtt, mert így illik, mit szól a család, nem lehet elválni, nem tudnak megélni.
Rohadtul nem értem, hogy egyesek a régi korokat ajnározzák, hogy az mennyivel jobb volt. Nem jobb volt. Más volt. SOkkal több szabállyal, és sok elnyomással. Elnyomták a nőket, és nem csak őket. Egy férfi is a saját színvonalán működött. AZ emberek nem tanultak, csak a kiváltságosok. Buta, egyszerű, minimális higiéniával megáldott módon éltek az emberek.
Ateista vagyok, de egy valamit megjegyeztem, "boldogok a tudatlanok", nos, én inkább boldogtalan leszek.
Ja, 45/N vagyok, tehát van némi élettapasztalatom.
Soha, egyetlenegy férfiért sem áldozom fel magam.
A közös összhang más, de nem egyoldalúan.
62: "Nem megy tönkre több házasság, mint régebben, csak a tönkrement házasságból manapság kilépnek az emberek, és jól teszik. Nme maradnak csak azért együtt, mert így illik, mit szól a család, nem lehet elválni, nem tudnak megélni. "
Pontosan!!!
Egyébként amikor kiderült az ismerősi körben hogy válok, több anyuka jött oda hozzám, hogy "de jó neked", mert ők is válnának, de nem tudnak anyagi okokból szétköltözni, utána nem tudnának megélni a gyerekekkel egy fizetésből és némi gyerektartásból.
Úgyhogy nekik marad a napi cirkusz a férjükkel...
hogy mi volt a titkuk a "régi asszonyoknak"?
Nem tudom. De hogy jóval kevesebb volt az ilyen #62-es világképű otromba, ostoba, durva önző hiénalelkű nő az bizonyos.
Nos, nem vagyok sem otromba, durva, sem ostoba.
Pont az ellenkezője, és pont ezért nem élnék olyan kapcsolatban, ahol nem vagyok boldog.
"Buta, egyszerű, minimális higiéniával megáldott módon éltek az emberek. "
Lehet, félreérthető voltam, ezt a mondatot nem mai korban élőkre gondoltam, nem a XX. századra, hanem a középkorra, csak ez volt bennem, mert éppen egy ilyen könyvet olvastam.
Az átmenet pedig folyamatos volt. Nagyszüleink is már szabadabbak voltak, mint az ő nagyszüleik, akik szintén "erkölcstelennek" titulálták az ő koruk fiatalságát.
EZ minden nációban így megy, közhely, hogy mindig az "aktuális fiatalság" az erkölcstlen, és romlik tőlük a világ.
Ez nem így van. A világ inkább jobb lett. Nézd pozitívan. Manapság nem lehet csak úgy gyilkolászni, embereket kínozni, mint annó, nagyon-nagyon régen.
# 64/68
ezért nem szabad, hogy egy nő eltartassa magát. Aki akar az el tud válni, csak sokszor könnyebb panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!