Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennetek? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek? Teljesen tanacstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Meg csak par eve vagyunk hazasok, mindent felegettem magam mogott, hogy vele lehessek. O kulfoldi, elkoltoztem miatta. Itt probalom magam visszaverekedni a szakmamba, emiatt ujra el kell vegeznem a szakomat itt is. Ezeket csak azert irtam le, hogy lassatok, nem csak holmi fellangolas volt a reszemrol. Munkahely, csalad, baratok minden mogottem. Az evek alatt mindenkivel meggyengult a kapcsolatom. Voltak, akik el is tuntek az eletembol. 1 eve nincs szex a parommal. Van simogatas, neha oleles, emiatt nem is gyanakodtam. Mindig elhittem, hogy faradt, kimerult, amugyis ideges, es stresszes tipus a munkaja miatt. Egy ideje viszont feltunt, hogy mintha buntudatbol adna nekem pl. nyaralasokat. Kedves, elmondja, hogy most ezzel meglep, mert megerdemlem, de valahogy erzem rajta, hogy buntudatbol teszi. De nincsenek bizonyitekaim. Nem vagyok az a kombinalos tipus, gondolom sejtitek, ha eddig meg nem balheztam emiatt. Munkat leszamitva mindig velem van, kiveve, ha neha elmegy kocogni. Szerintem a munkahelyen van valakije. Viszont olyan nehez rola elkepzelni. A gyurut fel se veszi a munkahelyen, kimagyarazza, hogy nem akar beszelni rola, mindenki ugy tudja nem a felesege vagyok, csak a baratnoje. Csaladja, baratai mind tudjak. Lehet tenyleg nincs senkije, mert ez betegesen hangzik. De letezik, hogy egy egeszseges ferfi nem kivanja 1 evig a szexet? Vagy egyedul teszi csak? Voltak nehezsegek a hazassagunkban, de ugy erzem mindent megprobaltam, ami tolem telt. Semmi megoldhatatlan problema nem tortent. Nem hiztam meg, nem voltak anyagi gondjaink, nem valt egyikunk se szenvedelybetegge. Megvolt a szeretet, en nem utasitottam soha vissza ot, sot...o pedig rendszeresen megteszi ezt. A kulsommel nincs gond, tulzas nelkul naponta akadnak hodoloim. Es ez is problema, lassan mar en is ugy erzem, hogy lehet egyszer nem tudok majd nemet mondani. Most pl. van, aki nagyon hajt ram. 1eve nem voltam egyutt a ferjemmel, azt hittem sose tudnek mas ferfira ranezni, de most mar itt tartok. Undorodom magamtol emiatt, de ez van sajnos. Vele probaltam mar megbeszelni, folyton csak kifogasokat gyart. Mar azt is felajanlottam neki, hogy valjunk el, azt se akar. Lenyegeben eli velem a kenyelmes kis eletet, en a munka es most mar a tanulas mellett is, mosok,fozok,takaritok, kondizom, hogy szep felesege legyen. Nyaralgatunk, neha olelkezunk, elkiserem a csaladi osszejovetelekre, es ennyi. Mintha mindent velem szeretne, leszamitva a szexet. Ami nem hiszem, hogy rossz lett volna, sose lett visszautasitva,lathatolag mindig elvezte,legalabbis en mindent megtettem erte. Megis valami nem oke. Szamtalanszor probaltam mar vele megbeszelni,de nem lehet. Nehez beismerni magamnak, meg igazabol ideje se nagyon lenne ra, meg lehetosege, de ugy erzem megcsal. Mi mas lenne ra a magyarazat? Viszont, mint emlitettem semmi bizonyitek. Nem tudom, hogy menthetnem meg a hazassagom. Ha fognam magam es kiszallnek, mindenki a csaladom,az o csaladja engem itelne el, hisz nincs bizonyossagom semmirol. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de megis furcsa lenne, ha hirtelen elkoltoznek. Volt mar mas is hasonlo helyzetben? Tenyleg probaltam mar mindent,szexi fehernemu, uj hely stb. Nagyon hianyzik mar a meghittseg. Ezek utan elitelendo lenne,ha mashol keresnem a boldogsagom? Ez utobbi egyelore csak feltetelesem ertem.
2013. szept. 28. 17:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akkor viszont miert nem hajlando valni? Igy o is, boldogabb lehetne mas valakivel.

Azért, mert mint minden férfinak, neki is kényelmes ez a helyzet: szép feleség, aki megfelelően reprezentálja őt társaságban, meleg kaja, tiszta ing, tipp-topp lakás, lehet kire rázúdítani a napi gondolat munka után. Aztán ha üríteni kell, akkor ott a szerető. Welcome to the real world, ahogy külföldiül mondják.

2013. szept. 28. 20:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Sajnos nem hisztérika vagy, hanem birka. Ez elég egyértelmű helyzet, miért nem látod a fától az erdőt?
2013. szept. 28. 21:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha összepakolnád a cuccaidat, lelépnél egy szállodába, barátnőhöz, stb. hagynál neki egy levelet amiben leírod neki, hogy régen mi volt és, hogy mi változott mi az ami bánt és minek kellene megváltoznia ahhoz, hogy újra boldogok legyetek. Mindenképpen hangsúlyozd ki, hogy te így nem vagy boldog és ha nem változik a helyzet nem is leszel, ha fontos neki a kapcsolatotok tennetek kell azért, hogy újra boldogok lehessetek, ha nem fontos, akkor engedjétek el egymást, hogy külön-külön megtalálhassátok a boldogságot. Azt is megírhatod neki, hogy lehet, hogy ezt ketten már nem tudjátok megoldani és szakember segítségére van szükségetek (pl: párterapeuta). Adsz neki időt, hogy alaposan átgondolja(mondjuk egy hetet, hogy érezze a hiányodat), ha nem keres vagy ha keres is de nem hajlandó változtatni akkor válás, ha keres és hajlandó változtatni, akkor adhattok egy újabb esélyt a házasságotoknak. Ja és szögezd le, hogy most, nincs halogatás különben válás. Adj neki úgymond ultimátumot.
2013. szept. 29. 15:10
 24/25 anonim ***** válasza:

1. Nem normális, ha egy egy ember, pláne férfi egy évig nem kívánja a szexet. Biztos, hogy csinálja valakivel. Az önkielégítés kevés, az egy év meg hosszú idő.

2. A munkahelyen nem tudják hogy házasságban éltek? Szinte biztos, hogy ott van valakije, aki elől titkolja, hogy összeházasodtatok időközben. (Az is lehet, hogy férfi az illető, de igazán nincs jelentősége a te szemszögedből.) Be lehet venni azt a mesét, hogy nem akarta nagy dobra verni, de az már durva, hogy otthon a képet eltakarja. Pont jó alkalom lett volna bevallani az igazságot a kollégának.

Itt valami nagy turpisság van. Ne hagyd magad lerázni, mondja meg mi van. Vagy változtattok vagy hagyd ott. Ne tarts szeretőt, ha boldogtalan vagy akkor hagyd el és úgy keresd meg a boldogságodat.

2013. szept. 30. 14:35
 25/25 anonim ***** válasza:

mi a fontos a szeretet vagy a szex? Ha mondjuk beteg lenne egy évig, elhagynád a munkatársad miatt, mert nem volt szex. Mi tartja össze a kapcsolatot a szex vagy a szerelem? Nem feltétlenül szex-el lehet kifejezni, hogy szeretünk valakit.

Valóbana viselkedés furcsa, képek lefordítva, tagadás stb. Végére kell járni, de nem úgy hogy lefekszel mással.

Önts tiszta vizet a pohárba, ha nem enged el, akkor hagyd el. De úgy látszik szeretsz szenvedni, mert akik tudatos az nem jajgat, hanem cselekszik.

szerveznéd meg, hogy elköltözz tőle, ha elhagyod majd megtudod, hogy mi történik. Zsarolhatod is, hogy vagy kitálal a munkahelyén, vagy elhagyod. Ha ettől boldog leszel? Mindenképpen sántit a dolog. A megoldás semmiképpen egy másik férfi akit csak azért "használsz", hogy kielégítsd a testi vágyadat, gondolom nem szerelemből lennél együtt vele nem?

Ha pedig "egy másik férfi testét használod" akkor TE sem vagy különb, mint azok a férfiak akiknek egy nő csak azért kell, mert otthon az asszonnyal nem lehet ezt meg azt.....

Gondolkodj el egy kicsit!

2013. szept. 30. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!