Most mégis mit csináljak? Mit tennétek? Ebbe komolyan beleőrülök egyszer! Anyukám kiborít és tanácstalan vagyok ez ügyben.
Felnőtt ember! Lehet egy ideig segíteni, de mindenkinél betelik a pohár. Ne vegyél fel hitelt!!! Neked is fontos a jövőd, ugye? Van még egy öcséd is aki ott lakik. Talán most rajta sor.
Még egyszer: Ne vegyél fel hitelt. Mindenki élje a maga életét! Boldog karácsonyt kívánok neked!
Gyanakszom,valahová elfolyik a pénz,amit jelenleg nem látsz.Vagy anyukád költi esetleg szeszre,vagy a srác kábszerre,nem tudom.Esetleg játékgépek,valamilyen rejtett,költséges szenvedély.
Ne adjatok pénzt,mert a kihasználás a végtelenségig fog húzódni.Hibázni lehet,ti segítettetek,de a megoldást annak kell produkálnia,aki a hibákat újra elköveti.Ti tiszta lelkiismerettel kelhettek fel holnap is.
Szerintem se segits!Adtál már neki eleget!Felnőtt embernek be kell tudni osztani a pénzt,ha kevés van csak olcsó dolgokat veszünk.Eddig rendes voltál vele és úgy látom csak kihasznált téged.Ha nehéz is, nemet kell mondanod,sok embert nem lehet szép szóval meggyőzni.Talán ha nem segitesz megfogja érteni nem helyes amit tesz.
De ez csak egy tanács,tégy úgy ahogy jónak látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!