Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek? Teljesen tanacstalan vagyok.
Ezek lehetnek az okok:
1. Nem kíván már mint nőt. Bár ezt kétlem, mert a férfiak úgy működnek, hogy akkor is képesek lefeküdni egy nővel ha már érzelmileg nem kötődnek hozzá, de ha jól néz ki, bárkit képesek megkívánni és meg..ni.
2. Tényleg homo hajlamai vannak. Sajnos ez sem kizárt
3. Megcsal és elég ravaszdi ahhoz, hogy ezt ügyesen intézze. Egy fél órás "kocogást" is fel lehet arra használni, hogy találkozzon a nővel egy gyors numerára-akár az erdei susnyásban.
4. A stressz impotenciát váltott ki nála és fél a kudarctól és az ezzel járó felsüléstől
Igazából ezek kombinálások. A gond az, hogy a férjed nem őszinte hozzád, és még csak fel sem vállal, hazudik neked is meg a környezetének is rólad mint a vízfolyás. Hagyd ott a fenébe, ez menthetetlen.
Meg valami, amit eddig azert nem irtam, mert lehet tenyleg csak bemagyarazom. Egyszer kozosen mentunk futni, veletlenul vagy sem, arra futott egy masik no, akinek ismeros volt az arca. En magam nem ismerem, de a buszon, meg mindenhol olyan feltunoen bamult mindig, hogy megmaradt bennem. Szoszerint mar undorral. Osszeneztek a parommal, de olyan meglepodott tekintete volt mindkettonek, le is lassitottunk, mintha "megallt" volna az ido egy kicsit. Aztan a parom elkezdett srintelni, de egyszer meg hatranezett a no utan, aki tenyleg olyan fejet vagott,hogy azt latni kellett volna, leszobrozott... Ez kb fel eve volt, akkor meg magam marcangoltam, hogy mit szurhattam el. Ez igy mostanra allt ossze a fejemben, ami lehet csak veletlen, es tenyleg azon lepodott meg,hogy a parom is arra futott. A parom elmondta, hogy a no ott dolgozik, ahol o,de nincs koztuk semmi-mar ezt is felvetettem,hogy ugy velem,ha megcsal,akkor tuti vele-, a no egyebkent 18 eves.
Volt ilyen is, hogy osszecsomagoltam, 2x probaltam ezt megtenni, 1x konyorgott,hogy ne,most legutobb meg csak a fejemhez vagta, hogyha ezt megteszem, akkor csak a penzze miatt voltam vele egyutt. Ez nagyon fajt, ezzel verig sertett. Persze masnap jott, hogy sajnalja nagyon es csak a stressz.
Egyebkent gyereket szeretne kesobb elmondasa szerint, szoval impotens csak nem lehet. Viszont hol ilyen,hol olyan velem,ezert is merult fel bennem a szereto...Minden ok nelkul van, hogy durvabb, maskor meg mint mikor megismertem es szerelmes szavak stb....
Orvoshoz menne?
Ki tudja milyen munkatársai vannak, és mi az oka, hogy nem vállal fel. Nem az gond igazából, igaz ez is fura, de valami a stressz mellett történhetett vele.Ha értelmiségi ember akkor kellene, hogy beszéljen erről a problémáról.
Azt nem érti meg, hogy te vágysz a szex-re?
Akkor legalább téged elégítsen ki manuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!