Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennetek? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek? Teljesen tanacstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Meg csak par eve vagyunk hazasok, mindent felegettem magam mogott, hogy vele lehessek. O kulfoldi, elkoltoztem miatta. Itt probalom magam visszaverekedni a szakmamba, emiatt ujra el kell vegeznem a szakomat itt is. Ezeket csak azert irtam le, hogy lassatok, nem csak holmi fellangolas volt a reszemrol. Munkahely, csalad, baratok minden mogottem. Az evek alatt mindenkivel meggyengult a kapcsolatom. Voltak, akik el is tuntek az eletembol. 1 eve nincs szex a parommal. Van simogatas, neha oleles, emiatt nem is gyanakodtam. Mindig elhittem, hogy faradt, kimerult, amugyis ideges, es stresszes tipus a munkaja miatt. Egy ideje viszont feltunt, hogy mintha buntudatbol adna nekem pl. nyaralasokat. Kedves, elmondja, hogy most ezzel meglep, mert megerdemlem, de valahogy erzem rajta, hogy buntudatbol teszi. De nincsenek bizonyitekaim. Nem vagyok az a kombinalos tipus, gondolom sejtitek, ha eddig meg nem balheztam emiatt. Munkat leszamitva mindig velem van, kiveve, ha neha elmegy kocogni. Szerintem a munkahelyen van valakije. Viszont olyan nehez rola elkepzelni. A gyurut fel se veszi a munkahelyen, kimagyarazza, hogy nem akar beszelni rola, mindenki ugy tudja nem a felesege vagyok, csak a baratnoje. Csaladja, baratai mind tudjak. Lehet tenyleg nincs senkije, mert ez betegesen hangzik. De letezik, hogy egy egeszseges ferfi nem kivanja 1 evig a szexet? Vagy egyedul teszi csak? Voltak nehezsegek a hazassagunkban, de ugy erzem mindent megprobaltam, ami tolem telt. Semmi megoldhatatlan problema nem tortent. Nem hiztam meg, nem voltak anyagi gondjaink, nem valt egyikunk se szenvedelybetegge. Megvolt a szeretet, en nem utasitottam soha vissza ot, sot...o pedig rendszeresen megteszi ezt. A kulsommel nincs gond, tulzas nelkul naponta akadnak hodoloim. Es ez is problema, lassan mar en is ugy erzem, hogy lehet egyszer nem tudok majd nemet mondani. Most pl. van, aki nagyon hajt ram. 1eve nem voltam egyutt a ferjemmel, azt hittem sose tudnek mas ferfira ranezni, de most mar itt tartok. Undorodom magamtol emiatt, de ez van sajnos. Vele probaltam mar megbeszelni, folyton csak kifogasokat gyart. Mar azt is felajanlottam neki, hogy valjunk el, azt se akar. Lenyegeben eli velem a kenyelmes kis eletet, en a munka es most mar a tanulas mellett is, mosok,fozok,takaritok, kondizom, hogy szep felesege legyen. Nyaralgatunk, neha olelkezunk, elkiserem a csaladi osszejovetelekre, es ennyi. Mintha mindent velem szeretne, leszamitva a szexet. Ami nem hiszem, hogy rossz lett volna, sose lett visszautasitva,lathatolag mindig elvezte,legalabbis en mindent megtettem erte. Megis valami nem oke. Szamtalanszor probaltam mar vele megbeszelni,de nem lehet. Nehez beismerni magamnak, meg igazabol ideje se nagyon lenne ra, meg lehetosege, de ugy erzem megcsal. Mi mas lenne ra a magyarazat? Viszont, mint emlitettem semmi bizonyitek. Nem tudom, hogy menthetnem meg a hazassagom. Ha fognam magam es kiszallnek, mindenki a csaladom,az o csaladja engem itelne el, hisz nincs bizonyossagom semmirol. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de megis furcsa lenne, ha hirtelen elkoltoznek. Volt mar mas is hasonlo helyzetben? Tenyleg probaltam mar mindent,szexi fehernemu, uj hely stb. Nagyon hianyzik mar a meghittseg. Ezek utan elitelendo lenne,ha mashol keresnem a boldogsagom? Ez utobbi egyelore csak feltetelesem ertem.
2013. szept. 28. 17:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

Ezek lehetnek az okok:

1. Nem kíván már mint nőt. Bár ezt kétlem, mert a férfiak úgy működnek, hogy akkor is képesek lefeküdni egy nővel ha már érzelmileg nem kötődnek hozzá, de ha jól néz ki, bárkit képesek megkívánni és meg..ni.

2. Tényleg homo hajlamai vannak. Sajnos ez sem kizárt

3. Megcsal és elég ravaszdi ahhoz, hogy ezt ügyesen intézze. Egy fél órás "kocogást" is fel lehet arra használni, hogy találkozzon a nővel egy gyors numerára-akár az erdei susnyásban.

4. A stressz impotenciát váltott ki nála és fél a kudarctól és az ezzel járó felsüléstől

Igazából ezek kombinálások. A gond az, hogy a férjed nem őszinte hozzád, és még csak fel sem vállal, hazudik neked is meg a környezetének is rólad mint a vízfolyás. Hagyd ott a fenébe, ez menthetetlen.

2013. szept. 28. 17:38
 12/25 A kérdező kommentje:
Igazabol, amit az elso ir, amiatt nem tudom otthagyni. Ha fogom magam es elmegyek, sosem tudom meg mi volt az oka. Igy nehez lenne egy eletet leelni. Ugy erzem megerdemlem, hogy megtudjam miert ment tonkre a hazassagom. Ha egyaltalan tonkrement, lehet csak most fog vegleg. Mert ugy erzem van szeretet, de lassan ezzel a viselkedessel megol mindent bennem. Ha meg velem van a gond, es mar nem kivan, vagy nem jo neki, miert nem szeretne valni? Hulyen jon ki, hogy itt kerdezgetek, de higyjetek el, nem 1x nem 2x probaltam meg vele errol beszelni. Az a baj, hogy mindig elkezdek remenykedni, hogy majd most...meg majd kiszedem belole, nem tudom, lehet egyszer vegleg megunom.
2013. szept. 28. 17:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Bar regota ismerjuk egymast, kicsit ugy erzem, most eloszor, hogy mar nem tudom kihez mentem hozza. En ezt az embert nem ismerem. El nem tudtam volna rola ezt kepzelni, mikor elotte naponta tobbszor is voltunk egyutt. Ezert is erdekelt, hatha masnak is volt hasonloban resze. Mit lehetne meg tenni?
2013. szept. 28. 17:47
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Én halálosan komolyan megfenyegetném, hogy összepakolom a legfontosabb dolgaimat az első géppel/vonattal hazaindulok Magyarországra és csak a válást intézendő fogok vele a jövőben érintkezni, ha nem mondja el, mi baja van. És csak a színtiszta igazat vagyok hajlandó meghallgatni, ha hazudni fog vagy mellébeszélni, el se kezdjük. Erre kapna 24 órát. Ez zsarolás, de azt hiszem, ez a helyzet megérett az ilyen módszerekre is. Ja, és mindenképp úgy csinálnám, hogy össze lennék pakolva, az útlevelet, fontos papírokat bekészíteném és arra a 24 órára elmennék egy szállodába vagy egy ismerőshöz. Ezt elővigyázatosságból csinálnám így, nehogy megfosszon a dolgaimtól, aztán ő fenyegessen.
2013. szept. 28. 17:59
 15/25 A kérdező kommentje:

Meg valami, amit eddig azert nem irtam, mert lehet tenyleg csak bemagyarazom. Egyszer kozosen mentunk futni, veletlenul vagy sem, arra futott egy masik no, akinek ismeros volt az arca. En magam nem ismerem, de a buszon, meg mindenhol olyan feltunoen bamult mindig, hogy megmaradt bennem. Szoszerint mar undorral. Osszeneztek a parommal, de olyan meglepodott tekintete volt mindkettonek, le is lassitottunk, mintha "megallt" volna az ido egy kicsit. Aztan a parom elkezdett srintelni, de egyszer meg hatranezett a no utan, aki tenyleg olyan fejet vagott,hogy azt latni kellett volna, leszobrozott... Ez kb fel eve volt, akkor meg magam marcangoltam, hogy mit szurhattam el. Ez igy mostanra allt ossze a fejemben, ami lehet csak veletlen, es tenyleg azon lepodott meg,hogy a parom is arra futott. A parom elmondta, hogy a no ott dolgozik, ahol o,de nincs koztuk semmi-mar ezt is felvetettem,hogy ugy velem,ha megcsal,akkor tuti vele-, a no egyebkent 18 eves.

Volt ilyen is, hogy osszecsomagoltam, 2x probaltam ezt megtenni, 1x konyorgott,hogy ne,most legutobb meg csak a fejemhez vagta, hogyha ezt megteszem, akkor csak a penzze miatt voltam vele egyutt. Ez nagyon fajt, ezzel verig sertett. Persze masnap jott, hogy sajnalja nagyon es csak a stressz.

Egyebkent gyereket szeretne kesobb elmondasa szerint, szoval impotens csak nem lehet. Viszont hol ilyen,hol olyan velem,ezert is merult fel bennem a szereto...Minden ok nelkul van, hogy durvabb, maskor meg mint mikor megismertem es szerelmes szavak stb....

2013. szept. 28. 18:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Orvoshoz menne?

Ki tudja milyen munkatársai vannak, és mi az oka, hogy nem vállal fel. Nem az gond igazából, igaz ez is fura, de valami a stressz mellett történhetett vele.Ha értelmiségi ember akkor kellene, hogy beszéljen erről a problémáról.

Azt nem érti meg, hogy te vágysz a szex-re?

Akkor legalább téged elégítsen ki manuálisan.

2013. szept. 28. 18:06
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem akar orvoshoz menni, de erre is kertem mar. Azt mondja nem kivanja a szexet,de biztos jobb lesz, majd a nyari szunet utan, majd az oszi nyaralas utan,de sose jobb. Es olyan nehez elhinni, hogy tele van energiaval, sokat dolgozik,de sokat sportol is, 35 eves, regen mondhatni nagy etvagya volt,most meg semmi hirtelen. Igaz en nem is vagyok sehol vezeto beosztasban, nem tudhatom, hogy mit valt ez ki az emberekbol, de akkor is olyan hihetetlen ez. Ertelmisegi, de errol nem akar beszelni. Azzal jon, hogy en mindent megkapok tole, amire csak vagyom. A szexen meg ne akadjak fenn, mert nem vagyunk allatok. Nem is akadtam fenn eddig, de mar lassan az 1evet is atlepjuk. Azert 1ev testiseg nelkul, nekem mar sok. En sose gondoltam volna, hogy ez lesz, de be kell ismernem, megkivantam az egyik kollegamat. Lehet ezert is probalom osszerakni fejben, hogy o is egy kollegajaval. En ellenallok, de eleg nehez, es nem tudom mit kellene tennem. Egyszeruen ugy erzem, hogy most mar en fogok megorulni a testi szuksegleteim miatt. Mert igazabol emiatt mar masra se nagyon tudok koncentralni, hianyzik a gyengedseg, ami tulmutat egy olelesen. Nyelves csokot se hajlando valtani, szajra puszi van.
2013. szept. 28. 18:12
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Ha megcsókolni se hajlandó rendesen, akkor tényleg nem kíván. Mert tegyük fel, hogy impotens vagy nincs kedve a szexhez: akkor is tudna téged másképp kényeztetni, pl. orális szex vagy a kezével... ahhoz nem különösebb energia és akkor is képes lenne rá, ha odalent nem lenne a toppon. De ha még ezekre se hajlandó, akkor nagyon nagy baj van. Én még mindig azt mondom, hogy csomagolj és tűnj el. Aztán kapjon 24 órát, hogy épkézláb magyarázattal szolgáljon. Ne hagyd magad ilyenekkel zsarolni, hogy ha elhagyod, biztos a pénzéért vagy vele. Mondd meg neki, hogy k*rvára nincs abban a helyzetben, hogy itt ő szabja a feltételeket, mert ő nem őszinte tehozzád! Egyébként ezek alapján, amit most utoljára írtál, szerintem már nem szeret és ennek okozataként nem kíván.
2013. szept. 28. 18:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Ha nem szeret, akkor valoszinuleg megcsal, mar ha nem impotens. Akkor viszont miert nem hajlando valni? Igy o is, boldogabb lehetne mas valakivel.
2013. szept. 28. 18:27
 20/25 anonim ***** válasza:
A futás tényleg gyanús:(
2013. szept. 28. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!