Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osztoztok a kiadasokon?
Úristen, már bocsi, de te albérlőtársnak mentél hozzá?
Én most sajna munkanélküli vagyok, a férjem viszi a hátán az egészet, de mikor dolgoztam volt egy kasszánk, fizetéskor beletettük a pénzt,számlát mindent onnan fizettünk, onnan vettünk ki ha kellett. Nagyobb dolgok vásárlását azért megbeszéltük, de azért egy nagybevásárlást nem.
Beszélj vele, én nem értelek, félsz tőle???? Vagy mi? Nincs bizalom??? Nem mondjátok el egymásnak a gondolataitokat, érzéseiteket???
Külön kassza.. érdekes.
Ő keres 300(!!)ezret! És nem tudod mire költi el, mert hónap végére nem marad???!!!
Már lassan 3 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk, tehát a házasság közelében sem tartunk még, mi mégis közös kasszán vagyunk.
Mi se beszéltük meg így kifejezetten, hogy közös kasszán vagyunk, egyszerűen csak kialakult.
Hol ő fizetett nagyobb kiadást, hol én, sosem számoltunk el egymással és végülis kialakult, hogy ami az enyém a tied.
De amint látom ebből csak te csinálsz ekkora problémát, téged zavar, mert a férjed mondta, hogy úgyis közös lesz.
Mi nem vagyunk házasok, "csak" együtt élünk már 8 éve és van 2 gyerekünk, mégsem volt soha kérdés a pénz.
A párom kp-ban kapja a fizuját, én bankszámlára, így az utalni valókat (hitel, biztosítások) én rendezem, ill. vásárláskor is kártyával fizetünk, a többit pedig készpénzzel rendezzük.
Igaz, most kb. ugyanannyit keresünk, de amíg nekem csak a gyed volt, addig is így volt, csak akkor többet fizettünk készpénzzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!