Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osztoztok a kiadasokon?
kozos kassza,kozos szamla,nem osztozkodunk,nem szamolgatunk.
Igy hogy akartok gyereket?
Én sokkal kevesebbet keresek, mint a férjem, mert nem találtam rendes munkát. 50ezret keresek.
A férjem 90.-100 körül.
Mi úgy oldjuk meg, hogy mivel az én fizetésem semmire se lenne elég, ezért egy az egyben félretesszük, és a férjeméből megélünk. ennyi...
Alapból nonszensz , hogy 300 ezerből, és 80 ból ugyanannyit kellene beleadni.
Ennyire nem bíztok egymásban?
Külön számla az egy dolog, de mindenki csak a saját pénzét használja?
Ez nem haverkodás könyörgöm, hanem házasság...
27/N
Ez milyen házasság? Külön esztek?
Nem osztozunk, mert az első perctől közös a kassza, közösen gazdálkodunk a kettőnk keresetéből.
Még a törvény szerint is a házasságban minden bevétel és minden kiadás is közös.
Ezt a férjednek is illene tudni!
Én 4 éve élek párkapcsolatban előző kapcsolatomból van egy kislányom. Nem vagyunk házasok, de komolya kapcsolat.
Mikor megismerkedtünk mind ketten dolgoztuk, én már majd 5 hónapja nem találok normális állást, csak alkalmankéntit, tehát van hogy egy hónapban 40-50 ezer is be jön az én oldalamról, de van hogy max a családi ami 11.000.-
Az ő keresete min 130.000 de ha húzós a hónap rúgja a 200-220-at is, tehát elég nagyok itt is az arányok.
Nekem a büszkeségem nem engedi, hogy kérjek tőle, ha mondjuk kinéztem magamnak valami rucit, megoldom én (teszvesz, vatera, csere-bere) de persze magától is ad, nem is kéne kérjek.
soha nem vágta a fejemhez h miért csak ennyi, sőt eddig akármennyit is hoztam haza ő kifizette a rezsit, bevásárlás, stb...majd mikor én 20.-án kaptam fizut utána abból éltünk.
most hogy nincs munkám és vége a nyárnak 130-ból 3-an szűkösen, de élünk, és soha nem kaptam tőle ezért megjegyzést, de remélem mielőbb találok folyamatos állást :/
Hát akkor hozd szóba, hogy keressetek olcsóbb lakást, mert ez Neked drága.
Én egyedül lakom, és nekem 50-60E-ben benne van a rezsi és a kaja, Ti is tudnátok ilyet találni.
Nekem a jóbarátaim voltak mindig jobb jövedelműek, mint én. Ilyenkor természetes, hogy vagy az én pénztárcámhoz igazodunk, vagy fizetik a részemet, vagy hozzátesznek a részemhez.
És amúgy a férjed mihez kezd a 300E Ft-jával?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!