Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szemétség lenne ez tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne ez tőlem?

Figyelt kérdés

Történet (lehet kicsit hosszú lesz)

Párom fizikai munkát végez.Reggel 5-re jár, de általában du. 2-re itthon van.Intenzíven 3-4-5 órát dolgozik, egyébként kocsiban ül.

Én 2 gyerekkel (2,5 éves, 9 hónapos) vagyok itthon.Egész nyáron vigyáztam egy közel 2 éves kislányra is.Most hogy kezdődött a bölcsi, ő már nem jön, viszont 2 naponta járok este fél 10-re takarítani.Olyan 1 fele érek haza ilyenkor általában.Minden nap reggel 7-8 között kelünk, mindennap főtt étel van az asztalon.Gyerekekkel játszóterezek, ha az idő engedi.

Be kell valljam hogy a háztartás hagy maga után kívánni valót, de mocsok nincs csak kupi..még úgy is, hogy nagyon sokat pakolok..de hát akinek van 2 pici gyereke, az ezt megérti.Meg hát én se elemmel működök, valamikor pihennem is kell.

Párom ha kérem elmosogat, és pont.Haza jön, alszik, 2 naponta edzésre jár..van hogy 7végén leviszi a gyerekeket játszóra, de gyakran kibújik ez alól is.

A problémám, hogy folyamatosan azt kapom tőle, hogy én semmit nem csinálok, amikor pedig naponta főtt kaját zabál, van tiszta alsója, és a gyerekei sem szaros seggel rohangálnak itthon.Arról nem is beszélve, hogy járok takarítani...most nem akarok mártírkodni, de tényleg fárasztó, és nem jókedvemből csinálom, hanem azért muszáj..

Arra gondoltam, hogy a koszpénzünket elosztom ketté, és közlöm vele, hogy oldja meg továbbiakban az ellátását.(főtt kaja, mosott ruha..stb.) Ez jó ötlet.Már csak azért is, mert én erőn felül oldom meg a dolgokat, még sincs értékelve..akkor ő is szépen munka mellett lássa el magát.Én hivatalosan a GYEDemet azért kapom, mert a gyerekekkel itthon vagyok, nem azért hogy őt ellássam..de még ezzel se lenne bajom, ha nem cseszegetne.

Én ellátom a gyerekeket, meg magam..ő meg oldja meg.Főzni egyébként nem tud, így gondolom kész kajákat venne, de ennyi pénzből max 1-2 hétig tudna enni.

Nagy szemétség lenne ez tőlem???

2013. szept. 19. 10:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elnézést azt kifelejtettem, hogy igen a párom felügyel a gyerekekre amíg dolgozok.De a lányom magától megy aludni, néha kicsit unszolni kell.A fiam pedig köztünk alszik, általában cicin, de mikor dolgozni megyek, elalszik a párom mellett simán.Általában addig nem is kel fel amíg haza nem érek.1 után ébred általában, de akkor már itthon vagyok.Eddig 2x volt olyan hogy kelnie kellett hozzá, de akkor is negyed órán belül haza érkeztem.Ilyenkor csak nyugtatta, meg próbált neki teát adni nem sok sikerrel. :)

Mielőtt pedig elmegyek mindkettőt megvacsoráztatom, a kicsit meg is szoptatom.Így tulajdonképpen semmi dolga nincs velük, csak az altatás, de az sem ördöngőség egyébként.

2013. szept. 19. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

("19A fiam pedig köztünk alszik, "

kérdező erről a súlyos nevelési hibáról mielőbb szokjatok le. Egyre nehezebb lesz. A gyereknek semmi keresnivalója a szülők ágyában. Egyedül kell elaludnia - mese, altatóének és búcsú után. A nevelési tanácsadók pszichológusainak első kérdése (nem tud olvasni, rossz a gyerek stb) : Hol alszik ? van külön ágya? Ez nem véletlen sok zavart okozhat, fogadd el a tanácsom)

A családi békét őrizd- a mese és a próba mehet, de ne "szemétkedve", hanem okosan, rávezetőn és HUMORRAL oldjátok meg a problémáitokat!!!

2013. szept. 19. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező: szerintem nem lenne szemétség, mert jogos lenne, hogy megbecsülje a párod a munkád, de szerintem sem működne hosszú távon. Ha megemlíted neki, hogy ez rosszul esik neked, hiszen lényegében te is egész nap dolgozol /sőt valósan is/, akkor mit reagál? Én párom is dolgozott így egy időben, de attól még, ha úgy alakult, megfőzte a vacsorát, szóval ugyanúgy segített a házimunkában. Azt meg végképp nem értem, hogy hogy mer cseszegetni.
2013. szept. 19. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát a verés főleg védtelen kisgyerekek esetében nem éppen vicces dolog.
2013. szept. 19. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
[17-es közben törölték mókázásodat- de én rájöttem, írtam is középkori ffi, hogy provógép vagy, csak azt is törölték]
2013. szept. 19. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó megoldás külön kasszára menni és külön ellátni magatokat. Hidd el, hogy ez csak további feszültségeket szülne, a kapcsolatotok csak elhidegülne. Mellesleg szerintem kivitelezhetetlen. El tudod képzelni a szitut, hogy megfőzöl, megeteted a gyerekeket, te is jól laksz, a férjed meg ezt végignézi aztán eszik szendvicset? Nemááá :)

Inkább próbáld vele megértetni, neked mennyi munkád van egy napban. Ha egy beszélgetés keretén belül nem érti meg, akkor kérd meg, hogy vegyen ki pár nap szabit és csinálja végig, amit te szoktál. Úgy, hogy te ott leszel mellette, és mondod mit csináljon. Elég lesz neki szerintem egy nap is :)

2013. szept. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!